Skip to main content

Oktober Woonmaand

Een hele maand wonen

De hele maand oktober staat in het teken van wonen.

Omdat in oktober de dagen weer langzaam korter worden en het buiten kouder wordt, zijn mensen in oktober weer meer binnen. Veel mensen krijgen zin om hun interieur aan te passen. De warmte in huis halen door een andere sfeer of nieuwe accessoires. Geheel volgens de nieuwste trends en kleuren of gewoon in die kleur waar jij je fijn bij voelt.

De woonbranche is jaren geleden al ingesprongen op deze behoefte en heeft oktober daarom uitgeroepen tot Woonmaand. Dit betekent veel mooie beurzen, leuke acties en heel veel aandacht voor alles op woongebied. De komende maand(en) zijn er dan ook veel leuke en inspirerende evenementen op gebied van wonen en design. Hier onder een aantal grotere events in Nederland:

29 september - 4 oktober VTWonen & Designbeurs, Amsterdam

Inspiratie opdoen voor je eigen huis. Stylingadvies, de nieuwste designs bekijken en binnenkijkers bij de grootste woonbladen van Nederland.

www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs

17 - 25 oktober Dutch Design Week, Eindhoven

“Dutch Design Week biedt een enorm programma vol tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet ‘n greets, feesten en plekken waar je kunt eten en drinken. Veel activiteiten duren de volle negen dagen, maar er zijn ook kortlopende activiteiten. Er zijn in totaal rond 400 events op meer dan 80 locaties in Eindhoven.”

www.ddw.nl

Hoewel niet in oktober, toch zeker de moeite waard:

20-22 november Flavourites Live, Amsterdam

“Van vrijdag 20 t/m zondag 22 november 2015 vindt in Amsterdam-Noord de zevende editie van het webshopevent Flavourites Live plaats! Vele parels onder de webshops met hun veelal unieke producten openen hier drie dagen lang hun eigen pop up-shop. Alles komt hier samen in de smaakvolle wereld die Flavourites heet… Creativiteit en passie bij tientallen ondernemers, mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en duizenden enthousiaste bezoekers.“

www.flavouriteslive.nl

Wat doe jij in oktober Woonmaand?

Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.