Skip to main content

Conceptontwikkeling StudioMPeet

Zelfde concept, meer keuze

Omdat ik het leuk vind dat je me volgt, wil ik met je delen waar StudioMPeet mee bezig is...

StudioMPeet is waar ik blij van word. Ik kan mijn ideeën en producten uitwerken en aanbieden aan andere mensen. Mensen blij maken met mijn eigen ontwerpen en met producten van anderen. Gewoon, om jouw wereld met jouw kinderen mooier, praktischer of fijner te maken. Super toch?!

Alle producten passen binnen mijn visie om items aan te bieden die leuk zijn voor kinderen EN hun ouders. Geen schreeuwende kleuren of vormen, maar mooie, kwalitatief goede producten en subtiele kleuren. En veel producten zijn ook gewoon mooi in een huis zonder kinderen!

Ken je dat, dat je vaak en veel ideeën hebt die je graag allemaal 'NU' wil uitwerken? Helaas lukt dit niet altijd. Ik maak dus keuzes (en hoop dat dat de juiste zijn).

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de verwisselbare tops. Dit is een concept waaraan ik blijf schaven. Er kan altijd iets anders of beter. De uitvoering waar nu aan gewerkt wordt, kent een iets ander principe als bij de magneettop, maar biedt uiteindelijk meer keus. Het eerste prototype is klaar en wordt ondertussen volop gebruikt. Even wachten op de gebruiks-resultaten...

Daarnaast merkte ik dat ik het ook leuk vond om meer te bieden dan meubels. De meubels zijn immers een onderdeel in het grotere geheel dat kinderkamer heet. Naast eigen accessoires heeft StudioMPeet nu ook producten van andere merken waarmee de kinderkamer mooi aangekleed of gestyled kan worden. Wat hierbij belangrijk is en blijft, is dat de producten mooi zijn voor kinderen & ouders! Ze passen dus in de kinderkamer, maar zijn ook heel mooi in de woonkamer.

De webshop is ondertussen al aangevuld met de eerste levering van Klippan dekens en plaids, opbergers van Pt en ALittlelovelyCompagny. Ook de eerste levering van Done by Deer staat online; mooie opbergers en accessoires. Op korte termijn wordt hij nog verder gevuld met mooie accessoires.

En omdat StudioMPeet steeds verder groeit, wordt ook het logo aangepast.

Op de hoogte blijven? Like mijn Facebook-pagina

Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.