Skip to main content

Sinterklaas (gratis download)

Ben jij al klaar voor Het Grote Kinderfeest?

Ooh, wat is het toch spannend, althans voor de kleinsten onder ons.

Sinterklaas komt alweer bijna in Nederland. Bij ons thuis worden de sinterklaasliedjes alweer volop opgezocht en gezongen en krijg ik regelmatig de vraag “Wanneer komt hij in Nederland?” en “Wanneer komt hij bij ons?”, enz.

Door mijn vorige werk weet ik dat àlle kinderen duidelijkheid nodig hebben, de een wat meer dan de ander. Maar hoe leuk is het om deze duidelijkheid SAMEN met je kind te creëren?!

De komende tijd (Sinterklaas en Kerst) is natuurlijk de tijd om lekker samen dingen te doen; Heerlijk die knusheid van ‘lekker warm binnen als het buiten koud is’..

Voor mijn dochter (zoonlief is nog te klein) heb ik een checklist getekend. Ze vind het heerlijk om samen dingen te doen en zeker met een thema dat haar zό aanspreekt. Ik mocht haar tekening ook gebruiken voor andere kinderen, dus bij deze... de originele tekening (hij is dus niet bewerkt) als gratis download voor jou en je kinderen. En omdat sommige kinderen het leuker vinden om te lezen, heb ik deze checklist ook uitgewerkt met meer woorden.

Download hier de getekende checklist. Download hier de ABC-checklist.

In de checklist kun je zien dat het ook heel leuk en handig is om een aftelkalender te maken. Geen zin om er een te maken? Download hier dan gratis de Aftelkalender van Idee-Geboortekaartjes.

Ik ben benieuwd naar jullie aftelkalenders. Ga je er wel een zelf maken? Zo ja, post hem hier onder het Sinterklaas blog-bericht.
Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.