Skip to main content

Flavourites Live

Een klein maar groots event

Wat een leuke dag was het weer zaterdag bij Flavourites Live.

Ik stond er dit jaar zelf niet, maar ik was er zeker wel. Ik was zo onder de indruk van de vele mooie spullen en vooral ook van een paar nieuwe merken, dat ik helemaal vergeten ben foto’s te maken!

Maar gelukkig heb ik wel kaartjes meegenomen en namen onthouden. Een paar hiervan wil ik graag met jou delen:

Als moeder zijnde word je aandacht al snel getrokken door de mooie meisjesjassen van MonPetitLoup. De eerste collectie van dit nieuwe merk was op Flavourites te zien. Ik ben nu al fan. Het bedrijf wordt gerund door moeder en dochter. Het uitgangspunt bij de ontwerpen is dat “kinderen buiten moeten kunnen spelen zonder dat de kleding is de weg zit. Kwaliteit, draagbaarheid en originaliteit staan voorop”.

Ooh, en al die gave rolletjes washitape… Met het oog op de feestdagen zijn die zwarte en met-gouden-details-tapes wel erg gaaf! Daar moest ik er natuurlijk wel 1 van meenemen. Zoals je misschien wel weet, ben ik fan van washitape.

Het leuke van Flavourites Live is dat het niet heel groot is en dat je fijn meerdere rondjes kunt maken. Het eerste rondje bestond uit ‘globaal shoppen’ en het tweede rondje was wat gerichter: Wat willen we nog iets beter bekijken of gewoon nog een keer zien.. Heerlijk!

Ik word ook altijd blij van de producten van Engel. Mooie en vrolijke items voor leuke feestjes. Er is natuurlijk altijd wel een feestje ‘binnenkort’ (ook al duurt dat binnenkort nog een paar maanden).

Ook vind ik het altijd leuk om nieuwe producten of merken te ‘ontdekken’. Zo kwamen we deze gave naampuzzels van Cre8 tegen. Juist de eenvoud en de combi van materialen vind ik erg mooi.

Gezinnig heeft ook altijd leuke en praktische producten. Ken je deze Sipsnap tuit en Sipsnap rietje al? Heel handig voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën.

Wat was jouw leukste ontdekking?

Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.