Skip to main content

Show Up 2015

Inspiratie!

Het is alweer een week geleden, maar nog vers in mijn geheugen.. Show Up 2015.

Een mooie en vooral creatieve beurs voor iedereen in het vakgebied van wonen en cadeaus. Ik heb veel mooie dingen gezien en ook merken die ik nog niet kende. Nieuwe merken, nieuwe beelden, nieuwe inspiratie en nieuwe ideeën… Doe ook een beetje inspiratie op met onderstaande beelden...

Onderstaande merken/stands vond ik zelf erg interessant en heb ik verwerkt in mijn beeld hieronder:

Klippan (o.a. (ledikant)dekens en plaids), Tinne+Mia (o.a. kussens en dekbedovertrekken), Repose Ams (ledikantdekens), Kadodesign (exclusieve verpakkingsmaterialen), Ompak (cadeauverpakkingen), Eva&Anne (inpakmaterialen), Roomblush (o.a. kussens, behang en lampen), Het Huismerk (o.a.kaarten), Uashmama (o.a. wasbare papierenzakken), Bufandy (o.a. plaids).

Wat zou het leuk zijn als ik dit kan combineren met mijn eigen producten. Ik ben nog op zoek naar mooie merken die passen bij mijn visie op wonen met kinderen...

Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!