Skip to main content

Passie

Doe jij wat je hart je ingeeft?

Passie…

Toen ik aan mijn passie dacht en waarom ik StudioMPeet ben begonnen, had ik al snel een heel verhaal klaar in mijn hoofd. Toen ik dat op wilde schrijven, vond ik dat toch iets lastiger. Gek toch, het is immers mijn eigen verhaal..

Voordat ik met StudioMPeet begon, heb ik jaren in de hulpverlening gewerkt. Ik merkte dat ik daarin niet helemaal kon doen wat ik wilde, waar ik gelukkig van word, maar zeker ook wie ik ben. StudioMPeet staat voor mij voor creativiteit, interieur en kinderen. Ik heb altijd al een passie gehad voor interieur, architectuur en design, maar ook voor DIY-projecten en unieke producten. Met StudioMPeet kan ik dit combineren.

Producten

Ik houd van spullen die met liefde gemaakt zijn, maar die vooral ook kwaliteit en duurzaamheid uitstralen. Van producten die mooi zijn in je interieur, maar die ook praktisch zijn. Ik houd ook van enige rust in mijn interieur, maar wel met een bijzonder detail. Ik houd van styling, maar niet van té gestylde interieurs. Er mag geleefd worden; Het hoeft niet perfect te zijn (hoewel ik daar bij anderen en op plaatjes best van kan genieten).

Toen ik kinderen kreeg, merkte ik dat ik mijn visie op mijn interieur toch enigszins bij moest stellen. Er moesten nou eenmaal kinderspullen in huis. Niet dat ik dat heel erg vond! Ik ben namelijk dol op kinderen en kinderspullen. En toen kwam de uitdaging... spullen vinden die ik mooi vond, maar die mijn kinderen ook mooi of handig vonden.

Kinderspullen

Wat ik vooral vond, waren veel heel kleurrijke of weelderige spullen. En laat dat nou net niet zijn wat ik graag in mijn huis zie (gelukkig laat manlief het interieur aan mij over). Speelgoed is vaak al kleurrijk genoeg.

Toen was StudioMPeet geboren, want wat wilde ik graag producten ontwerpen, maken en verkopen die niet schreeuwend zijn in vorm of kleur en dit met anderen delen. En zo zijn mijn meubels ontstaan!

Wat ik altijd belangrijk vind bij de aankoop van producten van anderen, komt daarom ook terug in de producten van StudioMPeet. De meubels zijn handgemaakt, leveranciers komen zoveel mogelijk uit de regio en de ontwerpen zijn rustig en praktisch. Praktisch door de vorm, maar ook door het concept van de verwisselbare top

Verwisselbare top

Ik hoorde vaak om mij heen dat iedereen zo weinig tijd heeft en ik herkende dat met een peuter en nummer twee op komst ook erg goed. Daarom heb ik het concept met de verwisselbare top bedacht en uitgewerkt. Nu kun je in een handomdraai je meubel aanpassen.

Voor kinderen & hun ouders

Het uitgangspunt bij mijn ontwerpen, maar ook bij producten van andere merken in mijn shop is altijd dat het leuk moet zijn voor kinderen EN hun ouders, want het staat wel voor langere tijd in je huis. Dat betekent over het algemeen dat de dessins rustig zijn, de kleuren goed te combineren en vooral dat alles praktisch en multifunctioneel is.

En oh, wat is het fijn om te zien dat de producten ook zo in gebruik zijn zoals ik voor ogen had. Ik zie het dagelijks in mijn eigen huis. Mijn kinderen maken dankbaar gebruik van alle nieuwe ideeën van mama… Wat fijn, zulke kleine testers in huis!

Ik doe waar ik blij van word. En jij?

Wat is jouw passie? En uit je dat? Laat het weten in een reactie!

Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!