Skip to main content

What’s new @ Show UP this time

Inspiratie van de vakbeurs

Zo kun je ook even binnen kijken als niet-ondernemer....

Show Up is, zoals je ondertussen wellicht weet omdat er 2 keer per jaar een blog over schrijf, een vakbeurs voor de Home & Gift branche. Een beurs voor ondernemers. En daarom ook dit blog.. Zo kun je namelijk toch zien en lezen wat er allemaal gebeurd en ben je op de hoogte van de nieuwste trends, kleuren of producten. Dit keer natuurlijk in voorjaarssfeer en kleuren!

Voor mij gaat zo’n beursdag om heerlijk rondstruinen, inspiratie opdoen, nieuwe producten bekijken en nieuwe contacten leggen. Een dagje werken, maar stiekem ook een dagje uit. De sfeer is erg goed bij ShowUp, dat komt onder andere door de mooie locatie, de fijne opzet (licht, ruimtelijk en gevarieerd), maar zeker ook door de mooie producten en leuke mensen.

Dit keer ook veel stands met kinderproducten. Altijd leuk! Zoveel moois, maar helaas niet altijd passend bij mijn shop. Maar wat is dat fijn rondrondlopen!

Ik word blij van al die mooie producten. Duurzaamheid, kwaliteit en fijne materialen.. Heerlijk om te zien. Van designers uit België, Scandinavië en Nederland, zoals #Klippan, #et aussi, #Engelpunt, #Kek Amsterdam, #Cre8, #La Femme Garniture, #Bloomon, #Play&go, #ByMolle, #Ferm Living.

Ik licht er een paar uit:
Et aussi verkoopt handgemaakte lampen(snoeren) en knoppen. Kleurrijk en simpel in ontwerp.
Klippan heeft hele mooie en zachte plaids en dekens.
Kek Amsterdam verkoopt bijzondere muurstickers van levensechte dieren en bomen, maar ook behang, hele grote kleurplaten en posters.
La Femme Garniture maakt hele mooie unieke dekens.
Ferm Living heeft hele mooie accessoires voor het hele huis en voor zowel ouders als kinderen.

Ook zijn al altijd 4 opstellingen te zien met de nieuwste trends. Zo is 1 een oogopslag te zien hoe deze trends en kleuren (kunnen) worden vertaald naar het interieur. En dus ook hoe jij dat kunt doen!

Welke trend spreekt jou het meeste aan en waarom? Laat het hieronder weten!
Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.