Skip to main content

Persoonlijk, persoonlijkheid, gepersonaliseerd

Productlancering: Tekening op hout

Maakt jouw kind ook van die mooie, grappige en originele tekeningen?

Deze maand staat bij StudioMPeet in het teken van persoonlijk, persoonlijkheid en gepersonaliseerd. Want, persoonlijke cadeaus worden vaak meer gewaardeerd dan dure cadeaus. Het idee dat iemand heeft nagedacht over hetgeen ze geven, geeft de ontvanger een speciaal gevoel. Geldwaarde is dan minder belangrijk.

Ben jij ook blij met en enthousiast over elke tekening die je van je kind krijgt? Natuurlijk, de een is mooier of grappiger dan de ander, maar het idee dat ze ALWEER een tekening voor jou hebben gemaakt, maakt je vast trots, blij en happy. Mij in ieder geval wel....smile

Fenke Paus van Idee-Ontwerp en ik zijn een leuke en creatieve samenwerking aangegaan. Fenke ontwerpt o.a. de mooie posters in de webshop. Samen hebben we een heel nieuw, uniek en gaaf product bedacht: houten posters met de afdruk van de mooiste, origineelste of grappigste tekening van jouw kind oftewel de tekening-op-hout.

Je ziet op dit moment niet alleen in de webshop van StudioMPeet mooie posters; het internet staat er vol mee. De een nog mooier dan de ander.. Maar hoe gaaf is het om je eigen poster te laten maken? En nog wel op hout. Hout is hot. Posters zijn hot. Hout + posters = Super hot!

Denk eens aan Moederdag ….Vaderdag ….de verjaardag van oma of gewoon aan een uniek item bij jou in de kamer of in de kinderkamer…. Zie je het voor je? Hoe leuk zou het zijn dat die mooie tekening, hand- of voetafdruk van jouw kind voor altijd op hout staat? Denk maar eens aan het verraste en blije gezicht van de ontvanger… Ben je al enthousiast of nieuwsgierig?

Meer weten of direct bestellen? Klik hier.

Wat vind jij van deze tekening-op-hout? Laat het weten.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.