Skip to main content

5x tijdloos behang voor de kinderkamer

Kinderkamerbehang zonder kinderachtig te zijn

Je wilt wel behang op de kinderkamer, maar geen kinderachtig behang? Behang dat net wat langer meegaat, omdat het niet specifiek voor een leeftijd is, maar heel goed te combineren is? En een bepaalde 'twist' (net even wat anders) heeft?

Zoals jullie wellicht weten ben ik fan van een ‘twist’ voor welke kamer in huis dan ook; een sticker van een mannetje dat zijn hond uitlaat ergens 'lopend' op de plint, een bijzondere baan behang, een kleur die je eigenlijk niet verwacht in een bepaalde ruimte..

Dit keer laat ik je 5x behang voor de kinderkamer zien, dat niet kinderachtig is. Het past super op de kinderkamer, maar is niet specifiek voor de kinderkamer gemaakt of alleen dáár toepasbaar.

Van links naar rechts: Ferm Living Wallpaper confetti, Ferm Living Wallpaper Lines, Esta Home Wallpaper Knitting grey, Wallpaper Wereldkaart Personen van Schilderij24, Wallpaper Half Moon Ferm Living

De wallpapers van Ferm Living zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn super op een hele wand, maar ook als ‘twist’ door maar een baan te gebruiken.

Met het Knitting-behang kun je een mooie tegenhanger bieden in een stoere kamer met industriële elementen of juist voor een warme meidenkamer. De kleur maakt dat hij veelzijdig is.

Een wereldkaart is super op een kinderkamer. Maar dit behang past door zijn abstracte figuren in elke andere ruimte in huis. Liever iets strakker? Er zijn online ook wereldkaarten verkrijgbaar in 1 kleur.

Wallpaper Half Moon past super in een mooie zwart-wit kamer en krijgt door de niet-perfecte halve maantjes een mooie ‘twist’.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.