Skip to main content

Van idee tot product

Van begin tot eind

StudioMPeet is alweer een tijdje actief. Al voordat de website online was, was StudioMPeet druk bezig...
Van de week dacht ik even terug aan het afgelopen jaar, want ik ben nu alweer bijna een jaar (!) bezig met StudioMPeet (en eigenlijk nog langer). En dat komt doordat er een heel proces vooraf is gegaan voordat ik de website online heb gezet.
Om een idee te geven van waar ik allemaal mee bezig ben geweest, aan moest denken en wat ik heb gedaan voordat ik echt een product in handen had waar ik ook tevreden over was en ben, heb ik even wat op papier gezet. En dit geldt nog maar voor 1 product..
Zo krijg je een indruk van mijn afgelopen jaar.. en de komende jaren... want ik hoop natuurlijk nog meer producten te bedenken, ontwerpen en maken!
Op de hoogte blijven van blogs, nieuws, acties of DIY's? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief!
Van idee tot product
Van begin tot eind

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.