Skip to main content

De 4-stappen-styling

In 4 stappen naar een mooi gestyled huis

Je hebt een mooi schap, een mooi kastje of een leuk tafeltje waar je het liefst jouw schatten laat zien, maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe te beginnen?

Volg dan deze stappen:

Stap 1: Maak het schap, de kast of het tafeltje helemaal leeg, zodat je met een ‘blank canvas’ kunt beginnen.

In dit voorbeeld het is een schap op een kinderkamer gestyled.

Stap 2: Kies de items die je wilt gebruiken.

TIP1 : Houdt hierbij rekening met de functie van de plek die je wilt stylen: Is het alleen voor de ‘mooi’ of moet je er ook praktisch kunnen opbergen? Denk bij die laatste dan aan (kleine) opbergers.

TIP 2: Kies spullen in verschillende groottes en van verschillend materiaal. Wissel persoonlijke spullen af met minder persoonlijke spullen. En als laatste groepeer.

TIP 3: Wist je dat groen (en dan bedoel ik planten ;-)) ook heel leuk is op de kinderkamer?!


Zoonlief is dol op zijn hoed en zijn krokodil en de brandweerspaarpot is een geboorte-cadeau. Deze persoonlijke items wilde ik graag een plekje geven. De krokodil, poster 'Ook superhelden moeten naar bed', de gouden muurstickers en opbergdoos van Done by Deer zijn verkrijgbaar in mijn webshop.

Stap 3: Begin met de grote objecten en werk van achter naar voor.

Stap 4: Schuif net zo lang totdat je tevreden bent over het resultaat! En hé, je mag best volgende week alweer veranderen hoor ;-)

Zoals je ziet, was ik direct tevreden over het linker gedeelte, maar niet over het rechter gedeelte. Door te schuiven en te proberen, is er een beeld ontstaan waar ik blij van word. Dus schuif net zo lang totdat jij tevreden bent!

Succes! En mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een advies: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast. U kunt hieronder ook inloggen met uw account van bijvoorbeeld facebook.