10x waarom je wel interieuradvies zou moeten inwinnen

Interieuradvies inwinnen? Waarom? ‘Ik heb zelf heel veel ideeën’...‘Dat moet ik toch zelf ook wel kunnen’…’Ik ga gewoon eerst… euh…’, ‘Ja, maar’. Herkenbaar? Ik begrijp dat je het liefste alles zelf doet (dat doe ik ook ;-) ), maar soms is het gewoon handiger om wel hulp in te schakelen.. Jij wilt toch ook dat je huis eindelijk wordt zoals je in gedachten hebt?!

Twijfel je al heel lang? Of weet je niet goed waar je moet beginnen? Wil je gewoon even dat iemand met je meekijkt en samen met jou de keuzes doorloopt?

10x interieuradvies ‘Yes please!’:

1. Om te beginnen... Je kunt al je vragen stellen

2. Je creëert de juiste basis voor je interieur; een goede basis geeft rust en maakt dat je hem daarna makkelijker kunt ‘inkleuren’

Lees verder

Deze 6 planten houden het wel een tijdje uit in de badkamer...

Planten in de badkamer? Ja zeker!

Planten brengen niet alleen sfeer; ze geven ook zuurstof en ze helpen je ontspannen. En er zijn wel degelijk planten die ook geschikt zijn voor de badkamer. Want wat is nou fijner dan heerlijk ontspannen met een boek in bad te liggen in een fijne groene oase….nou ja… of gewoon met één of twee planten om je heen?

Om planten te kunnen laten overleven in je badkamer is het wel belangrijk dat er een raam in zit. Planten hebben immers wel licht nodig. Het zou ook jammer zijn dat je mooie planten aanschaft en dat ze het dan niet lang volhouden…

Lees verder

8-snelle-sfeer-tips voor meer sfeer in je interieur

Sfeer brengen in huis... best lastig he? Soms is het best lastig om (de juiste) sfeer aan te brengen in huis. Want waar begin je? Waar moet je eigenlijk op letten? Ik denk dat je vaak te moeilijk denkt ;-)
Daarom 8 snelle-sfeer-tips:

1. Gebruik verschillende materialen en texturen. Door verschillende nuances van 1 kleur te gebruiken, creëer je meer spanning in je kleurenpalet en daarmee meer sfeer. Door bv. gebruik te maken van hoogglans vs. mat, structuur vs. glad en kleine nuances in kleur, kun je al veel bereiken.

Lees verder

5x Muurstickers in een ‘volwassen’ huis. Yes!

Muurstickers alleen voor de kinderkamer? Nee hoor! Juist ook in een ‘volwassen’ huis geven muurstickers net dat beetje extra. Een detail dat je niet snel bij ieder ander ziet. Zeker wanneer je het ook nét iets anders toepast dan de buurvrouw zou doen. In deze blog laat ik je een aantal voorbeelden zien.

Je zult je niet verbazen dat je in mijn huis op meerdere plekken muurstickers vindt… Ja, inderdaad ook op de kinderkamers… Maar ook in de woonkamer.

Lees verder

Stylen moeilijk? Nee hoor!

Kies een paar mooie spullen die je graag wilt laten zien en groepeer. Op heel veel plekken één of twee items geeft al snel een rommelig geheel. Zet op een paar plekken in huis meerdere items bij elkaar (dit is dus groeperen).

Kies items die verschillen in hoogte, materiaal (en kleur). Zet het grootste product achteraan en bouw zo naar voren. Zet het neer, kijk van een afstandje en schuif eventueel nog iets tot dat je tevreden bent. En onthoud... het hoeft niet perfect! Liever niet zelfs. Dat maakt het eigen en origineel. We willen immers niet in een showroom wonen, toch?

Stylen met 2 items

Stylen met 3 accessoires

Stylen met meerdere items

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.