TIPS | Zo krijg je wél die fijne slaapkamer

Een tijdje terug vroeg ik waarover jullie meer wilden lezen op mijn blog. Eén van de onderwerpen die vaker terugkwam, ging over het stylen van de slaapkamer. Want hoe doe je dat nou? Waar moet je op letten? Voor mij moet een slaapkamer rust uitstralen. Hoe lekker is het dat je je ’s avonds terugtrekt op je kamer en je heerlijk kunt ontspannen. En of je nou een grote slaapkamer hebt, een kleine of iets er tussen in.. dat maakt eigenlijk niet uit.

Lees verder

Mijn favoriete 10….. Kerstcadeaus onder de 10,-

Kerstcadeaus kopen… Voor de één een makkie voor de ander een uitdaging. Heb jij dat nou ook dat je voor sommige mensen altijd wel wat kunt bedenken en dat het voor anderen het heel lastig is? Sommigen vinden alleen mooi wat op hun lijstje staat en andere zijn blij met alles wat ze krijgen. En toch vind ik het heerlijk… shoppen voor Kerst.

Hoewel wij met de familie altijd lootjes trekken, kopen we ook altijd nog iets kleins voor de anderen. Dat maakt dat je én vaak wat meer cadeautjes krijgt én dat je soms ook dingen krijgt die je niet verwacht. En om het jou dit jaar iets makkelijker te maken, heb ik voor 'mijn favoriete 10...' de leukste cadeaus onder de 10,- opgeschreven.

Cadeaus voor onder de kerstboom…Of voor in de schoen of voor in de zak van Sinterklaas natuurlijk… Met deze top 10 kun je echt iedereen blij maken...

Lees verder

Histor kleur van het jaar 2022

Ook Histor heeft recent haar kleur voor het jaar 2022 bekend gemaakt. Histor heeft dit jaar gekozen voor Olive Sprig, een mooie rustige groentint. “Olive Sprig is een flexibele grijsgroen die staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende en verleidelijke kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor een organische levendigheid”.

Lees verder

Karwei kleur van het jaar 2022

Net als Flexa en Histor kiest ook Karwei elk jaar een kleur van het jaar. Dit jaar is dat Ginger Gold. Een mooie warme aardetint. “Puur en pittig. Ginger Gold laat elk interieur fonkelen in combinatie met rustige wittinten zorgt deze vurige naturel voor warmte en met diepere kleuren of dessins voor rust. Met de natuur als inspiratiebron brengen aardse tonen en een intense zwart als accentkleur evenwicht in huis. Samen met natuurlijke materialen creëer je een gebalanceerd interieur waarin je tot rust komt en weer oplaadt” (Karwei).

Wat vind jij van deze kleur?

Deze producten passen goed bij deze kleur:

Ook benieuwd naar de andere kleuren van het jaar 2022? Lees dan mijn blog over de Flexa kleur van het jaar of de Histor kleur van het jaar. Denk jij na het zien van deze mooie kleuren “Oh ja, dat wil ik ook in mijn huis, maar hoe pas ik dat toe? Of welke kleur past het beste bij mijn huis of interieur en hoe combineer ik dat? Ik denk graag met je mee in een interieur of kleuradvies. Voor meer informatie, klik op de link hieronder.

Flexa kleur van het jaar 2022

En? Heb je hem al gezien? De kleur van het jaar 2022 van Flexa… Vandaag is deze kleur onthuld. Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd heel slecht ben ik het raden van de nieuwe kleur van het jaar, maar dit jaar zat ik aardig in de buurt.

De kleur van het jaar is Bright Skies, een lichte blauw. Flexa heeft met deze kleur 4 kleurpaletten samengesteld, waardoor je kunt variëren met het gebruik ervan. Ik ben benieuwd wat jij er van vindt?

Lees verder

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.