Party-time – Het leukste kinderfeestje voor meisjes van 8

‘Tropical-party’

Altijd al heb ik het leuk gevonden om feestjes te geven en deze dan ook tot in de puntjes voor te bereiden. Lekker op tijd beginnen (lees: 4 maanden van te voren al nadenken over een thema en ‘alvast rondkijken voor versieringen’ ;-) en gewoon lekker plannen en organiseren. Of de kinderen dit nodig vinden… nou ‘niet per se’... Of de kinderen dit leuk vinden ‘Ja zeker’!

Lees verder

Stoere jongenskamer in Jungle-stijl

Ken je dat, dat je begint aan project A en dat je dan uitkomt bij B of C?

Zoonlief had ondertussen zoveel LEGO verzameld (zijn grote neef deed zijn verzameling weg) dat hij op zijn kamer eigenlijk geen plek had om het neer te zetten. Super leuk natuurlijk, maar als je niet fatsoenlijk kunt bouwen én spelen is dat ook jammer. En omdat hij bijna jarig was, bedacht ik mij dat ik dan wel een bureau kon maken voor zijn verjaardag. Eenmaal bezig met tekeningen, bedacht ik mij dat ik dan net zo goed meteen zijn kamer een kleine make-over kon geven. Tja, zo gaat dat als je moeder stylist is én graag producten ontwerpt en maakt...

Lees verder

Moederdag. 10 cadeautips voor jouw moeder

Wat ‘moeten’ we geven? Ook geen inspiratie? Of heeft je moeder eigenlijk alles al? En je wilt toch wat geven… Ik snap het. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met 10 cadeaus waar elke moeder blij van wordt:

Lees verder

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.