Binnenkijken bij Show Up 2019

Maandag was het weer zover.. Show Up. Ik blijf het heerlijk vinden om daar rond te lopen. Nieuwe producten spotten, nieuwe mensen ontmoeten, interessante lezingen bijwonen. En ook dit keer ging mijn lieve moeder met mij mee.

Het is wel grappig als je daar rondloopt… Ik merk elke keer dat mijn oog getrokken wordt door bepaalde kleuren en kleurencombinaties. Heel verrassend: groen en roze. En niet babyroze of felroze, maar juist oudroze, vergrijsd roze en rood-bruin-roze. Natuurlijk gecombineerd met natuurlijke materialen en rustige tinten. Tja.. Dit zijn de kleuren waar ik me prettig bij voel. Heb jij ook bepaalde kleuren waar je je prettig bij voelt en waar altijd je aandacht door getrokken wordt?

Lees verder

Het zit hem in de kleine details...

Heb jij dat ook… een ruimte in huis waar je niet zo blij mee bent? Omdat het bijvoorbeeld al in je huis zat toen je het kocht en ging huren. Of omdat je je eigen smaak een beetje aan de kant hebt geschoven voor die van je partner. Of, nou ja om welke reden dan ook… Ik wel!

Lees verder

Top 5 van must-haves voor je interieur!

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op gebied van wonen en interieur. Kleuren veranderen, stijlen veranderen, trends van vroeger komen terug of bepaalde materialen zijn hip. En toch zijn er een aantal items (accessoires) voor in huis die onmisbaar zijn in elk interieur. Dit zijn de 5 must-haves voor elk interieur!

Lees verder

Help, mijn kinderen knutselen héél veel -DIY-

Heb jij ook van die kinderen die heel graag knutselen? En dan ook het liefst alles bewaren? En dan moet alles het liefst ook nog in het zicht opgehangen worden? Ik wel!
En neem het ze eens kwalijk.. het zijn toch ook kunstwerkjes (nou ja misschien niet allemaal)! Ik snap dat ze trots zijn op wat ze maken. Dat ben ik vaak ook (stiekem ;-) ) wanneer ik weer iets zelf gemaakt heb. En hoe leuk is het om hetgeen waar de kinderen trots op ook echt een mooi plekje te geven?!

En…Maar…. Hoewel… Mits… Je wilt misschien niet overal in huis de kunstwerken hebben hangen? Je wilt ook gewoon een huis dat nog een beetje dat van jou is…?

Lees verder

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.