9 tips voor een kerstinterieur waar de kinderen én jij blij van worden

Misschien herken je het… Als de kerstversiering weer van zolder komt, vliegen de kinderen erop af. Het liefst moet alles direct ergens neergezet worden en lampjes aangedaan worden. En het allerliefst staat ook óveral wát. Herken je het? Ik word daar altijd een beetje kriegelig van (sorry), want het liefst houd ik de versiering lekker basic. Rustige kleuren en niet óveral. Maar ik wil ook dat de kinderen echt deel kunnen nemen (op hun manier) aan Kerst. Dus heb er ook een aantal items met lichtjes en geluid (aaaahhhh) ;-) Deze staan in de vensterbank en verdwijnen dus ’s avonds achter het gordijn. Heel fijn en rustig.

Zo heb ik nog een aantal tips waarmee je je huis op een (redelijk) stylisch verantwoorde manier kerstproof kunt maken:

Lees verder

Antislip-traplak net schuurpapier?

Nee joh, hoewel dat mijn beeld was bij antislip-traplak en dat vroeger misschien zo was, nu echt niet (meer). Twijfel jij ook of je wel of niet antislip traplak moet gebruiken? Lees hier mijn ervaringen…

Lees verder

De juiste kleur voor in huis kiezen – 5 tips die het echt makkelijker maken

Sommigen schrikken bij het woordje kleur. Dat hoeft niet, want wit is ook een kleur. Nou ja officieel niet, maar in het dagelijks gebruik wel. Eerder schreef ik al een blog over verschillende tinten wit, dus daar ga ik nu niet verder op in. Dit blog geeft tips voor diegene die wel iets meer kleur in huis willen (en durven), maar die gewoon twijfelen of niet weten hoe ze dit het beste aan kunnen pakken. Want kleur, hoe licht, donker, fel of rustig ook, geeft sfeer aan je huis. Ik ben geen voorstander van knal-kleur, maar misschien jij wel! Ik ben wel van mening dat kleur in huis je huis écht gezelliger maakt. Maar hoe kies je nou de juiste kleur....

Lees verder

‘Klein’ detail, groots effect – DIY

Ik hou van persoonlijkheid in huis, zodat je huis echt laat zien wie er woont/wonen. Persoonlijkheid kun je natuurlijk op heel veel manieren laten zien, maar geïnspireerd door letters in het algemeen en een super gave, kamerhoge poster met één letter erop, bedacht ik deze DIY.

Lees verder

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.