Flexa kleur van het jaar 2023

Heb jij de Flexa kleur van het jaar al gezien?

Ieder jaar presenteert Flexa (net als Pantone en Histor) hun nieuwe kleur van het komende jaar. Dit keer dus voor het jaar 2023. Trendwatchers en kleurenexperts kiezen dan een nieuwe kleur gebaseerd op dan geldende normen, waarden en visies en koppelen dit aan een kleur. En rondom deze kleur maken zij dan één of meer kleurenpaletten, zodat jij (als consument) makkelijker kleuren kunt kiezen. Super handig.

Flexa heeft afgelopen week haar kleur van het jaar bekend gemaakt; Wild Wonder. “De kleur voor 2023 is Wild Wonder™ – een positieve tint met een volle gloed die op de natuur is geïnspireerd. "

Lees verder

Dít is het belangrijkste in jouw interieur

Weet jij eigenlijk wat jij het belangrijkste vindt in jouw interieur, in jouw huis? Heb jij wel eens echt nagedacht over je interieur? En of jouw interieur aansluit bij wat jij echt belangrijk én nodig vindt?

Klinkt misschien vaag, maar eigenlijk is dit de kern van ieder ontwerp. Een interieur kan nog zo mooi zijn, maar doet je helemaal niets als het niet aansluit bij wie jij bent, bij wat jij belangrijk vindt in jouw huis, maar ook jouw leven. Je herkent vast wel dat je op Instagram, in woonbladen of bij vrienden denkt ‘oh wauw, wat mooi’ en tegelijkertijd denkt ‘mooi bij jou, maar niet voor mij’.

Lees verder

TIP | met deze 3 tips kies je altijd de juiste planten voor je interieur

De meeste mensen kopen pas planten als de rest van het interieur af is. Maar wist je dat het eigenlijk veel handiger is om direct bij een verhuizing of een verbouwing een plantenplan te maken? Zo hoef je later niet meer te kijken waar nog een plekje ‘over’ is en kun je ook direct ‘stylen’ met planten. Maar voor iedereen die dat niet gedaan heeft en dus nu op zoek is naar mooie planten voor je bestaande interieur… dit blog ;-)

Lees verder

TIP | waarom ook jíj je moet voorbereiden op een interieuradvies

en hoe je dat dan doet...

 

Je hebt eindelijk de stap gezet om interieuradvies in te winnen. Yes! Nu kan het beginnen. Jouw interieurstylist gaat jou op weg helpen en je precies vertellen wat je kunt (niet moet) doen. Euh… bijna…

Niet alleen jouw interieurstylist bereid zich voor. Dat zou jij ook moeten doen! Want hoe beter jij voorbereid bent, hoe beter het resultaat wordt. Ik zal je uitleggen hoe en waarom…

Lees verder

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.