De beste vorm vloerkleed voor in jouw huis

Je leest vaak dat wanneer je veel rechte/hoekige vormen in huis hebt, je het beste kunt kiezen voor een ronde vorm. Dat kan! Maar dat hoeft niet ;-)

Ik ben zelf een beetje wars van al die regeltjes. Ik heb in mijn eigen huis al jaren rechte vormen en óok een rechthoekig vloerkleed. Vind ik heerlijk! Geeft namelijk heel veel rust aan de ruimte. Saai? Wellicht voor sommigen.

Lees verder

TIPS | Dé perfecte salontafel

Dé perfecte salontafel, bestaat die?

Want wat is perfect? Wat ik perfect vind, hoef jij niet perfect te vinden en andersom natuurlijk… Maar waar voldoet de perfecte salontafel aan? Dat is wel iets wat voor iedereen geldt. De perfecte salontafel voldoet namelijk aan al jouw eisen of wensen. Intikkertje hè?!

Lees verder

TIPS | Gebrek aan sfeer in je interieur? Pas textiel toe

Wat ik vaak van klanten hoor is dat ze sfeer missen in hun interieur en wanneer ik dan in hun huis kom, valt me op dat er vooral veel harde en koude materialen of kleuren gebruikt zijn. Harde materialen zoals steen, glas, metaal of koude kleuren zoals wit, zwart en antraciet.

Dé beste manier om sfeer in een huis te creëren is door gebruik te maken van verschillende materialen; een combinatie van harde en zachte materialen. Wanneer je materialen als steen, glas en staal combineert met bijvoorbeeld hout (ook hard, maar wel warm) en stof creëer je een heel andere, warmere sfeer.

Stof (oftewel textiel)

Stel je eens een interieur voor zonder textiel…. Dat betekent geen kussens, geen plaid, geen vloerkleed, geen gordijnen. Oei…

Lees verder

INSPIRATIE | Flexa kleur van het jaar 2023

Heb jij de Flexa kleur van het jaar al gezien?

Ieder jaar presenteert Flexa (net als Pantone en Histor) hun nieuwe kleur van het komende jaar. Dit keer dus voor het jaar 2023. Trendwatchers en kleurenexperts kiezen dan een nieuwe kleur gebaseerd op dan geldende normen, waarden en visies en koppelen dit aan een kleur. En rondom deze kleur maken zij dan één of meer kleurenpaletten, zodat jij (als consument) makkelijker kleuren kunt kiezen. Super handig.

Flexa heeft afgelopen week haar kleur van het jaar bekend gemaakt; Wild Wonder. “De kleur voor 2023 is Wild Wonder™ – een positieve tint met een volle gloed die op de natuur is geïnspireerd. "

Lees verder

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.