Skip to main content

INSPIRATIE | Karwei kleur van het jaar 2022

Net als Flexa en Histor kiest ook Karwei elk jaar een kleur van het jaar. Dit jaar is dat Ginger Gold. Een mooie warme aardetint. “Puur en pittig. Ginger Gold laat elk interieur fonkelen in combinatie met rustige wittinten zorgt deze vurige naturel voor warmte en met diepere kleuren of dessins voor rust. Met de natuur als inspiratiebron brengen aardse tonen en een intense zwart als accentkleur evenwicht in huis. Samen met natuurlijke materialen creëer je een gebalanceerd interieur waarin je tot rust komt en weer oplaadt” (Karwei).

Wat vind jij van deze kleur?

Deze producten passen goed bij deze kleur:

Ook benieuwd naar de andere kleuren van het jaar 2022? Lees dan mijn blog over de Flexa kleur van het jaar of de Histor kleur van het jaar. Denk jij na het zien van deze mooie kleuren “Oh ja, dat wil ik ook in mijn huis, maar hoe pas ik dat toe? Of welke kleur past het beste bij mijn huis of interieur en hoe combineer ik dat? Ik denk graag met je mee in een interieur of kleuradvies. Voor meer informatie, klik op de link hieronder.