Skip to main content

INSPIRATIE | Histor kleur van het jaar 2022

Ook Histor heeft recent haar kleur voor het jaar 2022 bekend gemaakt. Histor heeft dit jaar gekozen voor Olive Sprig, een mooie rustige groentint. “Olive Sprig is een flexibele grijsgroen die staat voor groei en de veerkracht van de natuur. Het is een ontspannende en verleidelijke kleur die een ruimte opfleurt en zorgt voor een organische levendigheid”.

Histor heeft 3 kleurenpaletten samengesteld met Olive Sprig. Welke van deze 3 spreekt jou het meeste aan?

Introspective

“Introspective is een zacht en intiem inspiratiepalet die het rustgevende effect van Olive Sprig verder versterkt. De perfecte kleuren om kalmte en rust te creëren in het interieur en van jouw huis een thuis te maken. Kenmerkend aan dit palet zijn de zachte pasteltinten en neutrale kleuren. Match deze kleuren in je interieur met de fellere tinten als accentkleur voor de finishing touch om zowel rust als optimisme uit te stralen.”

Inspired

“De kleuren uit het Inspired palet stralen vrolijkheid en optimisme uit. Niks moet, alles mag en met creatieve combinaties richt jij jouw huis in met humor en lef. De kleuren uit het Inspired palet stralen vrolijkheid en optimisme uit. Niks moet, alles mag en met creatieve combinaties richt jij jouw huis in met humor en lef. Deze stijl wordt gekenmerkt door originele keuzes zoals het combineren van fel gekleurde stoffen en eigenzinnige kunstwerken voor een eigen en uniek interieur.”

Invaluable

“Het Invaluable inspiratiepalet is een gedurfd palet dat wordt gekenmerkt door een combinatie van natuurlijke en historische invloeden. Het palet is opgebouwd uit warme aardse tinten en donkere kleuren. Combineer deze rijke tinten met elkaar om diepte en warmte te creëren in iedere ruimte. Met dit palet wordt inspiratie uit het verleden gecombineerd met dagelijkse invloeden om zo tot een geheel nieuwe stijl te komen.”

Deze producten passen goed bij deze kleur en/of kleurpaletten:

Ook benieuwd naar de andere kleuren van het jaar 2022? Lees dan mijn blog over de Flexa kleur van het jaar of de Karwei kleur van het jaar. Denk jij na het zien van deze mooie kleuren “Oh ja, dat wil ik ook in mijn huis, maar hoe pas ik dat toe? Of welke kleur past het beste bij mijn huis of interieur en hoe combineer ik dat? Ik denk graag met je mee in een interieur of kleuradvies. Voor meer informatie, klik op de link hieronder.