Skip to main content

Mijn favoriete 10….. Kerstliedjes

Dit jaar geen favoriete kerstbomen of andere kerst(interieur)trends, maar mijn favoriete kerstliedjes... Oh, ik kan niet kiezen. Ik dacht ik maak dat lijstje zo even, maar niet heus. Want het gekke (of leuke) met kerstliedjes is dat misschien niet elk liedje per se mooi hoeft te zijn, maar dat liedjes mooi worden door de herinneringen die je eraan hebt. Ik ben gek op Kerst… de sfeer, de gezelligheid, de kerstboom, de lichtjes, familie en de cadeautjes. Het blijft leuk om voor iedereen een cadeautje te kopen en hun reactie te zien wanneer ze het uitpakken. Maar Kerst is natuurlijk geen Kerst zonder kerstmuziek.

Het is niet zo dat er hele dagen kerstliedjes opstaan, maar toch...
Deze 10 zijn mijn favorieten:

1. PRETENDERS | 2000 miles

2. JOHN LENNON / YOKO ONO | Happy X-mas (war is over)

3. QUEEN | Thank god it’s Christmas

4. COLDPLAY | Christmas Lights

5. MARIAH CAREY | All I want for Christmas

6. YOUP VAN ’T HEK | Flappie

7. BAND AID 1984 | I’ts Christmastime

8. MARIAH CAREY | Santa is coming to town

9. ANDY WILLIAMS | I’ts the most wonderful time of the year

10. CHRIS REA | Driving home for Christmas

Wat is jouw favoriet?