Skip to main content

INSPIRATIE | Mijn favoriete 10….. Kerstcadeaus onder de 10,-

Kerstcadeaus kopen… Voor de één een makkie voor de ander een uitdaging. Heb jij dat nou ook dat je voor sommige mensen altijd wel wat kunt bedenken en dat het voor anderen het heel lastig is? Sommigen vinden alleen mooi wat op hun lijstje staat en andere zijn blij met alles wat ze krijgen. En toch vind ik het heerlijk… shoppen voor Kerst.

Hoewel wij met de familie altijd lootjes trekken, kopen we ook altijd nog iets kleins voor de anderen. Dat maakt dat je én vaak wat meer cadeautjes krijgt én dat je soms ook dingen krijgt die je niet verwacht. En om het jou dit jaar iets makkelijker te maken, heb ik voor 'mijn favoriete 10...' de leukste cadeaus onder de 10,- opgeschreven.

Cadeaus voor onder de kerstboom…Of voor in de schoen of voor in de zak van Sinterklaas natuurlijk… Met deze top 10 kun je echt iedereen blij maken...

1. Kaarsen kunnen altijd! Dus deze lijst begint natuurlijk met mooie dinerkaarsen in de kleur Linnen (10 stuks). Deze passen in elke (standaard) kandelaar en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

2. Mooi servies doet het goed op je ontbijttafel. Deze espressomok van Broste (Grod) (150 ml) of een van de andere mooie mokken uit de shop is leuk om te combineren met een mooie snijplank.

3. Heerlijke handzeep in een mooie flacon Fabulous Fig. Verkrijgbaar in twee geuren.

4. Deze leuke kleine Bamboe Snijplank is super om je brood op te smeren en eten in de ochtend. Ook leuk te combineren (en te geven) met een mooie espresso mok.

5. Op zoek naar een kandelaar voor die mooie smalle kaarsen (potloodkaarsen). In deze grijze marmeren kandelaar van Broste komen ze goed tot hun recht.

6. Lastig om te kiezen? Of weet je niet zo goed wat die ander nou echt wil? Geef een cadeaubon cadeau.

7. Deze kaarsen passen perfect in o.a. de marmeren kandelaars van Broste! Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

8. In dit buisje zit thee van How Lovely. Speciale Merry x-mas thee. Een leuk klein kadootje voor een echte theeleut. Ook verkrijgbaar in Sinterklaas.

9. Een mooie kleine glazen karaf van Gusto. Leuk om de wijn of het water uit te schenken, maar ook handig om nootjes in te doen.

10. Eens iets anders geven? Iets unieks? Geef dan deze of één van de cadeaubonnen uit dit boekje giftvouchers voor vriendinnen. Een boekje vol met bonnen; Zo geef je geen fysiek cadeau maar een ervaring. Herinneringen maken... dat is toch waar het om gaat?!

Leuke ideeën op gedaan? Let's go shopping!