Skip to main content

TIPS | Dít is het belangrijkste in jouw interieur

Weet jij eigenlijk wat jij het belangrijkste vindt in jouw interieur, in jouw huis? Heb jij wel eens echt nagedacht over je interieur? En of jouw interieur aansluit bij wat jij echt belangrijk én nodig vindt?

Klinkt misschien vaag, maar eigenlijk is dit de kern van ieder ontwerp. Een interieur kan nog zo mooi zijn, maar doet je helemaal niets als het niet aansluit bij wie jij bent, bij wat jij belangrijk vindt in jouw huis, maar ook jouw leven. Je herkent vast wel dat je op Instagram, in woonbladen of bij vrienden denkt ‘oh wauw, wat mooi’ en tegelijkertijd denkt ‘mooi bij jou, maar niet voor mij’.

Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat heel veel mensen hier eigenlijk helemaal niet over nadenken. Dat ze maar wat doen en keuzes maken die voor de hand liggen; tip van een ander, gezien in een woonblad, kregen van een familielid…. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Hartstikke logisch ook! Want niet iedereen heeft er voor geleerd of heeft er gevoel wordt. Dat hoeft ook niet en dat kan ook niet. Tegelijkertijd is het wel een gemiste kans. Want wat ik ook heb gemerkt de afgelopen jaren (eigenlijk bij al mijn adviezen) is dat mensen op zoek zijn naar een huis waar ze zich fijn voelen; een huis dat bij hén past.

En een huis past pas bij je als het voldoet aan al jouw eisen en wensen. Wat vind jij mooi? Waar wordt jij blij van? Maar zeker ook ‘Wat past bij jouw leven’? Je huis hoeft niet met de nieuwste trends mee en te voldoen aan alle ‘eisen’ die op dat moment gelden. Het hoeft alleen te passen bij jouw eisen en wensen.

Dus eigenlijk laat je heel veel kansen en mogelijkheden liggen wanneer je hier niet over nadenkt of het gewoon niet gebruikt. Misschien is dat bij jou ook wel het geval…

Hoe fijn zou het zijn dat jouw huis ook echt voelt als jouw huis? Een plek waar je graag bent en dat echt laat zien wie jij bent, waar je blij van wordt en wat helemaal bij jou leven past...

Dit is precies wat ik doe. Ik help jou te zoeken naar wat belangrijk is voor jou en hoe je dit terug kunt laten komen in je interieur; Hoe je jouw woonwensen vertaald naar een interieurplan dat echt past bij jou en je huis. Voorafgaand aan een interieuradvies, hoe uitgebreid (of niet) ook liggen deze vragen altijd aan de basis. Als ik dit niet weet, kan ik je niet goed helpen.

Laat mij je helpen om weer blij te worden van jouw huis.

Laat mij ook jóu helpen te onderzoeken wat de ‘basis’ van jouw interieur is om van daaruit verder te kunnen bouwen aan jouw ‘droominterieur’.

Klik op de link hieronder en laat mij jouw helpen!

Creatieve groet, Marlies

ps. Ben jij benieuwd naar wat het belangrijkste is in mijn interieur? Deze foto zegt dit voor een groot gedeelte.... In de kern komt het neer op kleur, rust, basic met een twist, niet perfect en groen (in de vorm van planten). Dit is natuurlijk wel heel summier beschreven, maar zo krijg je een idee.

Wil jij sowieso op de hoogte blijven van alle tips & tricks? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Super handig.