Skip to main content

DIY je eigen kraftzak

Nog net iets meer jij

Simpel bruin of wit? Of toch liever iets meer persoonlijkheid? Lees hier hoe.

Je hebt ze vast al vaker voorbij zien komen, papieren Kraftzakken (XL)…. Wist je dat je ze ook heel makkelijk kunt personaliseren?

Hoewel die zakken zo ook al erg gaaf staan in je huis (kinderkamer, woonkamer, werkkamer, hal, enz.), is het ook erg leuk om er net even een twist aan te geven. Net iets meer van jou.

Ik heb voor jou 5 manieren opgeschreven:

1. Handlettering of Brushlettering: Schrijf een gave, stoere of inspirerende tekst op de zak met verschillende lettertypes. Tip: oefen eerst op papier en schrijf, wanneer je tevreden bent over je ontwerp, eerst licht met potlood op de kraftzak. Dit kun je wanneer je het hebt overgetrokken met pen weer uitgummen!

2. Stickers: Voor een mooi, grafisch ontwerp, plak je heel simpel bv. de stickers van Pöm op de kraftzak. Kies bv voor zwart/ wit door gebruik te maken van de zwarte stippen of kies voor iets meer kleur door de gekleurde driehoeken (triangles cosy) te kiezen. Maar ook de snorren of ander vormen zijn erg stoer op deze kraftzakken! Snel en makkelijk.

3. Schilderen: Geen stickers in huis, maar wel een potje verf? Schilder er een leuke afbeelding op!

4. Washi-tape: Met washi-tape kun je op een hele leuke en makkelijke manier je eigen draai geven aan decoratie, dus ook aan deze leuke opbergzakken. Maak bv de eerste letter van je kinds naam (of natuurlijk zijn/haar hele naam) Of denk eens aan een gaaf grafisch patroon.

5. Slinger: Je kunt natuurlijk ook altijd een leuke slinger aan de zak bevestigen: een kant-en-klare of een zelfgemaakte.

Niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook super om samen met je kind te doen. Punt 2, 3, 4 en 5 zijn goed samen met je kind te doen!

Wat ga jij maken? Let me know!