Skip to main content

Opruimers

Leuker opruimen

Wil jij opruimen ook leuker maken?
Opruimen blijft een thema dat altijd actueel is en blijft, want we hebben immers altijd wel iets op te ruimen. Alleen de manier van opruimen kan anders. Niet zozeer de ‘hoe moet ik’ van het opruimen, maar meer de ‘hoe of waarin’. Omdat ik ook moet opruimen, heb ik een aantal opruimers voor je geprobeerd...

(1) Set Kubus Dee (StudioMPeet): ideaal voor schoenen; Kleine koffertjes aan de wand (Hema): voor kleine spulletjes. (2) Mooie opbergzakken voor al het speelgoed (House Doctor): er kan veel in. (3) Rieten manden (Wereldwinkel) op de trap voor de vuile was: makkelijk mee te nemen naar de zolder. (4) Boeken in loze ruimte onder de stoel: praktisch en sfeervol.

(5) Opbergdozen van Done by Deer: leuk op de tafel van de kinderen. (6) Grote metalen mand (Leenbakker): voor o.a. kussen, plaids of rollen inpakpapier. (7) Metalen bak (Leenbakker): om spullen uit het zicht op te bergen op je bureau of in de kamer. (8) Rieten mandjes: lekker nonchalant met knuffels op de kinderkamer. (9) Haakjes aan de muur: om je kleding op te hangen. Leuk op een baan behang; Er boven een wandplank: voor schilderijen, eigen gemaakte kunst of mooie kaarsen.

Hoe ga jij het opruimen leuker maken?