Skip to main content

Een grote-kleine jongenskamer

Een kijkje in de kamer van mijn zoon

Ook benieuwd hoe de kamer van mijn zoon geworden is? Lees dan verder.

Kleine jongetjes worden groot en kleine jongetjes willen dan een grote jongens kamer... En laat mama dat nou net heeeel leuk vinden om te doen!

Een tijdje geleden schreef ik een blog over de nieuwe kamer van mijn zoon. De tekeningen waren klaar, de kleuren waren gekozen, de materialen.. Alle ideeën waren er, zelfs het stappenplan was klaar… en toch duurde het even (ik opende èn sloot tussendoor nog even een Pop-up store). Maar nu is hij dan echt klaar. Nou ja, zoals mijn zoon zegt “alleen het klimtouw nog niet”. De bevestiging blijkt nog wat voeten in de aarde te hebben, dus ik ben nog op zoek naar het juiste ophangsysteem.

De plannen:

Het resultaat:


Bed en kussens StudioMPeet, knuffel krokodil en opbergdozen Done by Deer, poster 'Superhelden' van Idee-Ontwerp, kraftzak XL, muurstickers (ster) Pom le Bonhomme en (beer) Kek verkrijgbaar bij StudioMPeet. Kaarten zijn van Liekeland. Overig privébezit of DIY.