Skip to main content

TIPS | 4-stappen styling

In 4 stappen naar een mooi gestyled huis

Je hebt een mooi schap, een mooi kastje of een leuk tafeltje waar je het liefst jouw schatten laat zien, maar weet je eigenlijk niet zo goed hoe te beginnen?

Volg dan deze stappen: Stap 1: Maak het schap, de kast of de tafel helemaal leeg, zodat je met een ‘blank canvas’ kunt beginnen.

Stap 2: Kies de items die je wilt gebruiken.

TIP 1: Houdt hierbij rekening met de functie van de plek die je wilt stylen: Is het alleen voor de ‘mooi’ of moet je er ook praktisch kunnen opbergen? Denk bij die laatste dan aan (kleine) opbergers. TIP 2: Kies spullen in verschillende groottes en van verschillend materiaal. Wissel persoonlijke spullen af met minder persoonlijke spullen. En als laatste.. groepeer. TIP 3: Wist je dat groen (en dan bedoel ik planten) ;-) ook heel leuk is op de kinderkamer?

Stap 3: Begin met de grote objecten en werk van achter naar voor.

Stap 4: Schuif net zo lang totdat je tevreden bent over het resultaat! En hé, je mag best volgende week alweer veranderen hoor ;-)

Bij deze styling is een kleine jungle gecreëerd op een tafel. De stappen zijn echter toepasbaar op allerlei 'producten' en in verschillende ruimtes.

Hieronder een voorbeeld van de styling van een kinderkamer.

Begin met een lege plank

Werk van achter naar voor en van groot naar klein

Schuif net zo lang tot je tevreden bent

Zoals je ziet was ik direct tevreden over het linker gedeelte, maar niet over het rechter gedeelte. Door te schuiven en te proberen, is er een beeld ontstaan waar ik blij van word. Dus schuif net zo lang door totdat jij tevreden bent!

Succes! En mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op voor de mogelijkheden van een advies. Kijk snel bij interieuradvies of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.