Skip to main content

INSPIRATIE | Voor welke kerstboom ga jij dit jaar?

Hoewel de Sint nog in het land is, zijn veel mensen toch al bezig met de Kerst. De een net iets meer dan de ander ;-) maar toch....

Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van styling van de kerstboom. Ga jij mee met de trends of doe jij wat je wilt? Of misschien kies je wel gewoon voor wat je elk jaar doet. Nieuwe kerstboomversiering kost immers ook geld..
Mocht jij wel zin hebben in een nieuwe aankleding dit jaar, maar weet je nog niet goed wat je moet kiezen? Ik heb voor jou de mooiste bomen in 5 trends opgezocht. Kun jij mooi inspiratie opdoen!

KERSTTREND 1: PASTEL

Wit gecombineerd met pastel tinten, zachte warme tinten die de koude winter net wat warmer maken.

KERSTTREND 2: NATURE

Deze trend speelt in op de huidige botanische-trend met veel natuur in huis. Voor de kerst betekent dit veel natuurlijke materialen; 'naturel' kerstbomen, maar ook natuur in de kerstboom.

KERSTTREND 3: KLASSIEK

Donkergroen en rood, gecombineerd met goud. Het mag weer! Voor velen is het ook helemaal niet weggeweest... Nieuw dit jaar is de combinatie met warme bruin tinten.

KERSTTREND 4: VELVET

Hoewel de Scandinavische woonstijl bekend staat om het vele wit en lichte kleuren, gaat het bij Scandinavisch design niet alleen om lichte kleuren. Het gaat juist om de eenvoud en het simpele/functionele design; dit wordt vaak gecombineerd met natuurlijke materialen (hout). Dat natuurlijke materialen ook heel goed gecombineerd kunnen worden met warme donkere tinten is goed te zien in deze trend. De foto's zijn van de kerstcollectie van House Doctor.

KERSTTREND 5: SCANDINAVISCH

Vorig jaar werd het typische rood, wit en licht hout gecombineerd met oranje. Dit jaar wordt oranje vervangen door blauw! Rood, wit, blauw dus.

Voor welke stijl ga jij?