Skip to main content

INSPIRATIE | 5x Muurstickers in een ‘volwassen’ huis. Yes!

Muurstickers alleen voor de kinderkamer? Nee hoor! Juist ook in een ‘volwassen’ huis geven muurstickers net dat beetje extra. Een detail dat je niet snel bij ieder ander ziet. Zeker wanneer je het ook nét iets anders toepast dan de buurvrouw zou doen. In deze blog laat ik je een aantal voorbeelden zien.

Je zult je niet verbazen dat je in mijn huis op meerdere plekken muurstickers vindt… Ja, inderdaad ook op de kinderkamers… Maar ook in de woonkamer.

Deze mooie floral stickers van #isabelle_illustrations zijn eigenlijk niet voor op de muur, maar doordat ik ze vast heb geplakt met een washi-tapeje, kunnen ze er ook weer af wanneer dan moet.

En dit mannetje laat zijn hond al jaren uit over onze plint. Binnenkort zal hij een nieuw plekje moeten zoeken, want de boel wordt geschilderd en gesaust… Wist je dat deze sticker eigenlijk onderdeel is van een muurpaneel? Maar omdat ik stickers over had, hebben her en der stickers een nieuwe plek gekregen; Deze ‘liep’ er nog steeds.

De muurstickers van Kek Amsterdam doen het goed in de kinderkamer (zie foto 3), maar ook in de hal. De net-echt boomsticker in combinatie geven deze hal een bijzondere touch. Het doorbreekt in dit geval de (saaie) witte wand.

De muurstickers van Pom le Bonhomme kun je eigenlijk in elke ruimte in huis toepassen. Over de hele muur? Of gewoon her en der een paar? Of juist in een mooi patroon.... Hier zijn ze gebruikt in de werkkamer.