Skip to main content

DIY | Het zit hem in de kleine details...

Heb jij dat ook… een ruimte in huis waar je niet zo blij mee bent? Omdat het bijvoorbeeld al in je huis zat toen je het kocht en ging huren. Of omdat je je eigen smaak een beetje aan de kant hebt geschoven voor die van je partner. Of, nou ja om welke reden dan ook… Ik wel!

De keuken is een van de minst mooie ruimtes in huis. Dat komt omdat de keuken er al in zat toen wij ons huis kochten en het gewoon niet mijn ding is. Maar goed, toen wij ons huis kochten, hadden we 3 weken en een x budget. En in die 3 weken moesten we een hele lange lijst, maar dan ook echt een hele lange lijst afwerken. De vorige bewoner had het huis casco op laten leveren en daarna alles zelf gedaan. Dat hoeft natuurlijk niet erg te zijn, maar in ons geval….. Dus de keuken, de vloer in de kamer/keuken/hal moesten nog even wachten. Dat even is ondertussen al een hele tijd… En ze zijn nog steeds goed (helaas), want ik zou nu toch wel graag eens wat anders willen. Af en toe laat ik daarom wel eens wat hints vallen; subtiel en iets minder subtiel.. ;-) Om het wel een beetje ons ding te maken hebben we natuurlijk hebben we wel wat kleine dingen gedaan in de keuken. Kleine dingen zoals andere wandtegels, een andere afwerking aan de onderkant, schilderen en een paar DIY-projectjes. Eind 2018 liet ik mijn DIY-prikbord al zien in een blog; Nu heb ik daar nog een kleine DIY aan toegevoegd. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik hem dit keer heb uitbesteed doordat ik met meerdere projecten bezig was/ben (zie andere blogs).

Zie hier ons nieuwe handdoekenrek! Ik ben er blij mee. Simpel, stoer en heel handig.