Skip to main content

INSPIRATIE | Binnenkijken bij Show Up 2019

Maandag was het weer zover.. Show Up. Ik blijf het heerlijk vinden om daar rond te lopen. Nieuwe producten spotten, nieuwe mensen ontmoeten, interessante lezingen bijwonen. En ook dit keer ging mijn lieve moeder met mij mee.

Het is wel grappig als je daar rondloopt… Ik merk elke keer dat mijn oog getrokken wordt door bepaalde kleuren en kleurencombinaties. Heel verrassend: groen en roze. En niet babyroze of felroze, maar juist oudroze, vergrijsd roze en rood-bruin-roze. Natuurlijk gecombineerd met natuurlijke materialen en rustige tinten. Tja.. Dit zijn de kleuren waar ik me prettig bij voel. Heb jij ook bepaalde kleuren waar je je prettig bij voelt en waar altijd je aandacht door getrokken wordt?

Zo heb ik natuurlijk ook kleuren (en stands) waar ik altijd wat sneller voorbij loop. Ik merk dat erg kleurrijke en drukke stands ervoor zorgen dat ik sneller langs loop. Dat wil niet zeggen dat daar geen mooie spullen tussen staan… alleen dat het mij niet echt trekt. En met zoveel stands, moet je gewoon kiezen. Ik kan me ook nog wel herinnering dat ik de eerste paar keer dat ik naar deze (of welke beurs dan ook) ging, ik overal wilde kijken. Hoewel het niet geschikt was voor mijn shop, vond ik het toch leuk. Nu kijk ik veel selectiever: “Past dit binnen mijn shop?”, “Kan ik hier wat mee mbt mijn stylingopdrachten?” of “Is dit gewoon leuk voor mijzelf?”. Want die laatste.. dat komt ook nog regelmatig voor ;-)

Zo spotte ik maandag erg gave schoenen voor zoonlief; een super gave speen voor de nog-niet-geboren-baby van een vriendin (want helaas, ik ben al uit de baby’s) en een hele mooie leren tas voor mezelf. Het is maar goed dat je bij Show Up niet kunt kopen ter plekke. #bearmees #bibs #mykbags_official

Op onderstaande foto zie je #ikwilleminhuis #monograph #housedoctordk:

Hieronder foto's van #housedoctordk #storytiles en #klippanplaids: