Skip to main content

TIP | Super handige Gift Guide! Vind makkelijk en snel al je cadeaus!

Het aftellen is begonnen.. Nog maar iets meer dan 5(!) weken tot Kerst! Waaah echt? Jep! Ik ben dol op Kerst en als de zomervakantie voorbij is, begin ik al langzaam aan kerst te denken. Niet om nou perse zover vooruit te plannen, maar gewoon omdat ik daar blij van word ;-)

Af en toe schrijf ik vast wat cadeau-ideeën op voor de kinderen of mezelf. En voor mijn bedrijf denk ik vast na over welke producten ik graag wil inkopen. En ja, dan komt het steeds dichterbij… en dus moet er langzaamaan écht iets gepland gaan worden, want er moeten niet alleen Kerstcadeaus gekocht worden.. óók Sinterklaascadeaus. Dus wat staat er op die lijstjes? En wat doen we wanneer?

Wij vieren Sinterklaas alleen voor de kinderen, dus dat is makkelijk, maar Kerst vieren we met de hele familie. Hoewel het dit jaar waarschijnlijk anders zal gaan dan andere jaren, hebben we wel afgesproken gewoon lootjes te trekken en cadeaus voor elkaar te kopen. Zo zijn we toch nog een beetje samen, mocht dat in werkelijkheid misschien niet kunnen/mogen. Wij doen dat met lootjes en een afgesproken budget. Althans voor de getrokken lootjes. De overige cq. extra kadootjes bepaald ieder voor zich. Hoe vier jij Kerst?

Om even terug te komen op dat budget.. best lastig soms. En om het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken, heb ik dit jaar een Gift Guide gemaakt in de webshop. Super handig, want je klikt gewoon op die categorie met jouw budget en je ziet direct alle cadeaus. En zie jij nou een hele leuke giftset, maar net niet in de juiste kleurencombinatie of je wilt gewoon net wat anders? Stuur me dan een mailtje en samen zoeken we het beste cadeau voor jou.