Skip to main content

TIPS | 3 tips om die kale plek waar de kerstboom stond op te vullen

Misschien staat jouw kerstboom nog wel… Maar misschien ben jij wel zo iemand die de kerstboom er direct uit doet na kerst. Hoe dan ook… Op de plek waar de kerstboom stond, ontstaat toch een beetje een kale plek. En hoe kun je die nou weer opvullen?

Ik heb een paar tips voor je om een ‘nieuwe’ invulling te geven aan die kale plek:

1. Laat de plek leeg en ervaar de ruimte. Ik weet niet hoe jouw kamer opgedeeld is en waar jouw kerstboom gestaan heeft, maar wellicht is het nog helemaal zo gek nog niet om die plek leeg te laten. Soms geeft die extra ruimte ook weer wat ruimte in je hoofd… Lekker fris het nieuwe jaar beginnen...

2. Schuif met je meubels. Mijn favoriet! Dit is de uitgelezen kans om je kamer eens anders in te delen. Zet je bank eens op een andere plek of verplaats dat stoeltje eens naar die andere hoek…. Soms geven die kleine veranderen een heel groots effect!

3. Vervang de kerstboom voor een mooie grote plant. Groen doet het altijd goed. Die kerstboom is niet alleen prettig omdat hij zo gezellig is en hoort bij kerst… dat groene geeft ook een heleboel gezelligheid en sfeer aan je interieur. Maak dan eens een statement en kies voor een mooie grote plant. Of zet meerdere planten bij elkaar.

Kom je er niet uit, maar wil je wél wat anders? Ik denk graag met je mee tijdens een online brainstormsessie...