Interieuradvies - StudioMPeet helpt jou jouw droomhuis te creëren

Al je ideeën en wensen worden vertaald naar een uniek en persoonlijk interieur, jouw interieur.

Je wilt een huis waar je je happy in voelt, een huis waar iedereen zich fijn voelt. Een huis waar al je ideeën in verwerkt zijn en dat aansluit bij jouw (jullie) persoonlijkheid. Jouw thuis!

Maar soms is het niet zo makkelijk. Soms weet je gewoon niet waar je beginnen moet? Of met welk indeling je de ruimte optimaal benut? Of welke kleuren je op welke wand wilt? Keuzes maken is niet altijd makkelijk. Misschien heb je in je juis wel kleuren of meubels waarvan je achteraf zegt 'Dat is het toch niet helemaal'. En dat is jammer. Het is immers al duur genoeg én je wilt je blij voelen in je eigen huis.

StudioMPeet kan jou helpen de juiste keuzes te maken. Hoewel een interieuradvies geld kost, levert het jou uiteindelijk ook weer geld op. Je hebt immers een goed plan. En met een goed plan is het makkelijker de juiste producten te kopen. Je weet wat je zoekt, waardoor je gericht op zoek kunt en meteen de juiste keuzes maakt. Hierdoor bespaar je uiteindelijk tijd en geld. Jij wilt toch ook blij worden van/in jouw huis?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor interieuradvies. Er zijn een aantal 'standaard' adviezen, maar heb jij een andere vraag of andere wensen, neem contact op voor de mogelijkheden. Maatwerk is altijd mogelijk. Wil jij bv. naast een kleur en materiaal plan ook een productplan? Of wil je een plan voor meerdere ruimtes? Laat het me weten, dan kijken we samen naar de wensen en maak ik offerte.

Diensten


Brainstormsessie

Je hebt genoeg ideeën voor je huis, maar komt er even niet uit? Je wilt graag even brainstormen over je ideeën en daarna concreet aan de slag? Tijdens de brainstormsessie bespreken we jou woonwensen en geef ik ter plekke advies over de woonvraag die jij hebt.

Ik schrijf alle tips en adviezen voor je op, waarna jij direct aan de slag kunt met het advies.

* Advies aan huis
* Ter plekke
* Stel al je vragen

€69 per uur

Basisadvies

Je wilt wel wat anders in je interieur, maar je weet niet goed wat of waar te beginnen. Welke kleur op welke wand? Of welke indeling zorgt voor optimaal gebruik van de ruimte?

In het kennismakingsgesprek kijkt StudioMPeet samen met jou naar je woonwensen en gaat aan de hand daarvan aan de slag met een plan voor jouw huis. Door middel van een moodboard wordt de juiste sfeer bepaald. En aan de hand daarvan wordt een indelingsplan en een kleuren/materialenplan gemaakt.

* Op maat gemaakt plan
* Moodboard
* Indelingsplan je hebt direct de meest optimale indeling voor de ruimte
* Kleur-/ materiaalplan

€325 per ruimte

Kinderkameradvies

Kun jij wel een beetje hulp gebruiken bij het inrichten van jouw ideale baby- of kinderkamer? Wil jij een fijne kinderkamer waar jouw baby/kind kan ontspannen, spelen, slapen en/of leren?

Expertise


Wonen met kinderen

Wanneer je kinderen hebt, zul je merken dat je huis al gauw gevuld is met speelgoed en andere kinder-gerelateerde spullen. Mijn doel is een thuis te creëren voor iedereen in huis, zodat je huis met kleine kinderen niet alleen praktisch is, maar ook leuk en mooi.

Urban Jungle

Ik ben van mening dat planten heel veel sfeer geven aan een ruimte. Of dat nou heel veel planten bij elkaar zijn of een mooie plant; Het geeft de ruimte iets extra's. En dan zijn planten ook nog eens heel gezond (zuurstof) en rustgevend....

Persoonlijkheid

Een huis wordt pas een thuis wanneer het persoonlijkheid heeft. Wanneer je kunt zien wie er woont. Dat kan op verschillende manieren tot uiting komen; Door gebruik van bv. foto's, meubels of accessoires met een verhaal, kleurgebruik, een bijzonder element in de ruimte, maatwerk of DIY. Als je huis maar laat zien wie jij bent.

"Wonen gaat over wie jij bent en waar jij gelukkig van wordt."

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.