Interieuradvies - StudioMPeet helpt jou jouw droomhuis te creëren

Al je ideeën en wensen worden vertaald naar een uniek en persoonlijk interieur, jouw interieur.

Je wilt een huis waar je je happy in voelt, een huis waar iedereen zich fijn voelt. Een huis waar al je ideeën in verwerkt zijn en dat aansluit bij jouw (jullie) persoonlijkheid. Jouw thuis! StudioMPeet kan jou hierbij helpen. Hoewel een interieuradvies geld kost, levert het jou uiteindelijk ook weer geld op. Je hebt immers een goed plan. En met een goed plan is het makkelijker de juiste producten te kopen. Je weet wat je zoekt, waardoor je gericht op zoek kunt en meteen de juiste keuzes maakt. Hierdoor bespaar je uiteindelijk tijd en geld. Jij wilt toch ook jouw droomhuis?

Diensten


Brainstormsessie

Je hebt genoeg ideeën voor je huis, maar komt er even niet uit? Je wilt graag even brainstormen over je ideeën en daarna concreet aan de slag? Tijdens de brainstormsessie bespreken we jou woonwensen en geef ik ter plekke een kort advies over de woonvraag die jij hebt.

Basisadvies

Je wilt wel wat anders in je interieur, maar je weet niet goed wat of waar te beginnen. Soms is het fijn dat er iemand anders met meekijkt; iemand die met andere ogen naar jouw huis kijkt. StudioMPeet kijkt samen met jou naar je woonwensen en gaat aan de hand daarvan aan de slag, zodat jij daarna weer verder kunt.

Kinderkameradvies

Kun jij wel een beetje hulp gebruiken bij het inrichten van jouw ideale baby- of kinderkamer? Wil jij een fijne kinderkamer waar jouw baby/kind kan ontspannen, spelen, slapen en/of leren?

Expertise


Wonen met kinderen

Wanneer je kinderen hebt, zul je merken dat je huis al gauw gevuld is met speelgoed en andere kinder-gerelateerde spullen. Mijn doel is een thuis te creëren voor iedereen in huis, zodat je huis met kleine kinderen niet alleen praktisch is, maar ook leuk en mooi.

Urban Jungle

Ik ben van mening dat planten heel veel sfeer geven aan een ruimte. Of dat nou heel veel planten bij elkaar zijn of een mooie plant; Het geeft de ruimte iets extra's. En dan zijn planten ook nog eens heel gezond (zuurstof) en rustgevend....

Persoonlijkheid

Een huis wordt pas een thuis wanneer het persoonlijkheid heeft. Wanneer je kunt zien wie er woont. Dat kan op verschillende manieren tot uiting komen; Door gebruik van bv. foto's, meubels of accessoires met een verhaal, kleurgebruik, een bijzonder element in de ruimte, maatwerk of DIY. Als je huis maar laat zien wie jij bent.

"Wonen gaat over wie jij bent en waar jij gelukkig van wordt."

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.