interieuradvies - StudioMPeet helpt jou (weer) blij te worden van je huis

Al je ideeën en wensen worden vertaald naar een uniek en persoonlijk interieur, jouw interieur.

Je wilt een huis waar je je happy in voelt; een huis waar iederéen zich prettig voelt. Een huis waar al je ideeën in verwerkt zijn en dat aansluit bij jouw (jullie) persoonlijkheid. Jouw thuis!

Maar soms is het niet zo makkelijk. Soms weet je gewoon niet waar je moet beginnen. Met welke indeling je de ruimte optimaal benut? Of welke kleuren je op welke wand wilt of welke kleuren überhaupt? Keuzes maken is niet altijd makkelijk. Misschien heb je in je huis wel kleuren of meubels waarvan je achteraf zegt 'Dat is het toch niet helemaal'. En dat is jammer. Het is immers al duur genoeg én je wilt je fijn voelen in je eigen huis.

StudioMPeet kan jou helpen de juiste keuzes te maken en beantwoord al jouw vragen over interieur. Hoewel een interieuradvies geld kost, levert het jou uiteindelijk ook weer geld op. Je hebt immers een goed plan. En met een goed plan is het makkelijker de juiste producten te kopen. Je weet wat je zoekt, waardoor je gericht op zoek kunt en meteen de juiste keuzes maakt. Hierdoor bespaar je uiteindelijk tijd en geld. Jij wilt toch ook blij worden van/in jouw huis?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor interieuradvies. Er zijn een aantal 'standaard' adviezen, maar heb jij een andere vraag of andere wensen, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Maatwerk is altijd mogelijk. Wil jij bv. naast een kleur en materiaal plan ook een productplan? Of wil je een plan voor meerdere ruimtes? Laat het me weten, dan kijken we samen naar jouw wensen en maak ik een offerte.

Interieuradvies prijzen


Brainstormsessie

Je hebt genoeg ideeën voor je huis, maar komt er even niet uit? Je wilt graag even brainstormen over je ideeën en daarna concreet aan de slag? Tijdens de brainstormsessie bespreken we jou woonwensen en geef ik ter plekke advies over de woonvraag die jij hebt. Deze brainstormsessie is heel geschikt voor kleinere vragen, zoals:

 • Welke kleuren moet ik gebruiken? En op welke wand?
 • Hoe deel ik deze ruimte het beste in?
 • Hoe combineer ik bestaande meubels met nieuwe?
 • Hoe style ik mijn woonkamer?

Je schrijft zelf mee voor kleurnummers, aantekeningen, andere tips enz.

 • Vooraf invullen van een vragenlijst + opsturen foto's en/ of plattegronden
 • Advies aan huis of online
 • Ter plekke
 • Stel al je vragen

De branstormsessie kan zowel bij jou thuis plaatsvinden als online.

€249 per 1,5 uur

Boek nu een Brainstormsessie

Basisadvies

Je wilt wel wat anders in je interieur, maar je weet niet goed wat of waar te beginnen. Je hebt een bepaald beeld voor ogen (of juist nog helemaal niet). Hoe vertaal je jouw wensen naar een interieur dat laat zien wie jij bent en waar jij je fijn voelt?

In het kennismakingsgesprek kijkt StudioMPeet samen met jou naar je woonwensen en gaat aan de hand daarvan aan de slag met een plan voor jouw huis. Door middel van een moodboard wordt de juiste sfeer bepaald. En aan de hand daarvan wordt een indelingsplan en een kleuren/materialenplan gemaakt.

 • Vooraf invullen van een vragenlijst + opsturen foto's en/ of plattegronden
 • Op maat gemaakt plan
 • Moodboard
 • 2D Indelingsplan je hebt direct de meest optimale indeling voor de ruimte
 • 2D Kleur-/ materiaalplan

€595 per ruimte

Boek nu een Basisadvies

Advies op maat

Elk interieuradvies is op maat. Maar wil jij nu iets anders dan de eerdere opties die StudioMPeet biedt? Wil jij naast een moodboard, indelingsplan, kleur- en materiaalplan ook een productplan? Of wil je alleen kleuradvies? Of alleen een indelingsplan? Neem contact op en dan bespreken we je wensen en de mogelijkheden. Ik help je graag om jouw ideale huis te creëren!

Advies op maat

Expertise


Planten

Planten geven heel veel sfeer aan een ruimte. Of dat nou heel veel planten bij elkaar zijn of één mooie plant; Het geeft de ruimte iets extra's. Met planten kun je ook heel makkelijk en snel kleur toevoegen aan de ruimte.

Eigenheid

Een huis wordt pas eigen wanneer het persoonlijkheid heeft. Wanneer je kunt zien wie er woont. Dat het huis echt bij jou past. Dat kan op verschillende manieren tot uiting komen; Door gebruik van bv. bepaalde meubels, accessoires met een verhaal, kleurgebruik, een bijzonder element in de ruimte, maatwerk of DIY. Als je huis maar laat zien wie jij bent.

Wonen met kinderen

Wanneer je kinderen hebt, zul je merken dat je huis al gauw gevuld is met speelgoed en andere kinder-gerelateerde spullen. Mijn doel is een ruimte te creëren voor iedereen in huis, zodat je huis met kleine kinderen niet alleen praktisch is, maar ook leuk en mooi.

Ervaringen van klanten


Kleuradvies woonboerderij

"In eerste instantie voelde het een beetje decadent om kleur advies in te winnen. Ik dacht dat we dat zelf ook wel zouden moeten kunnen, maar.... Ik ben heel blij dat we het toch gedaan hebben. We hebben nu ontzettend mooie kleuren op de muren die echt bij ons passen, maar waar we zelf nooit op gekomen waren. Marlies denkt heel fijn mee, voelt goed aan wat bij je past en heeft veel ideeën. Kortom echt een meerwaarde."

Kleuradvies jaren 30-woning

Omdat wij onze woonkamer wilden gaan renoveren en wel wat hulp konden gebruiken met ons interieur hebben we een brainstormsessie met Marlies gehad. We hadden een aantal vragen waar we maar niet uit kwamen.

Welke kleur(en)? Welke mu(u)r(en) verven? Hoe warmte brengen in het geheel? Hoe maak je er uberhaupt een 'geheel'? Deze vragen hebben er toe geleid om Marlies haar hulp in te schakelen. We hebben gekozen voor een brainstormsessie. Even met elkaar sparren over bovenstaande vragen om uiteindelijk tot antwoorden en advies te komen. Van tevoren hadden we er zelf ook al wel over nagedacht maar toch fijn als iemand anders ook even een frisse blik er op werpt en met ideeën komt. Het uiteindelijke resultaat mag er dan ook zijn met een kleur die wij in eerste instantie nooit hadden gekozen.

Ze heeft ons in een uur tijd veel advies kunnen geven met betrekking tot kleurgebruik en inrichting. Met een verrassende kleurkeuze! Naar aanleiding van deze sessie heb ik ook een workshop moodboard bij haar gehad. Wat was dat leuk om te doen! Samen met andere enthousiaste meiden veel knippen, scheuren en plakken om tot een mooi geheel te komen. Met hier en daar waardevolle aanwijzingen van Marlies. Hij hangt bij ons aan de muur en als ik het even niet meer weet dan werp ik er weer even een blik op en ben ik weer gerustgesteld 😉. Zeker een aanrader!

Kleuradvies Zwolle

"Al een hele tijd hebben wij de behoefte om ons huis een opfrisbeurt te geven. Maar beiden hebben wij moeite om knopen door te hakken en bij voorkeur behoefte aan een kant en klaar plan voordat we beginnen. In de brainstormsessie met Marlies hebben wij gekeken naar kleuren. Welke kleuren zorgen voor rust en balans in huis en op welke manier kunnen wij onze voor- en achterkamer meer met elkaar verbinden. Marlies laat met behulp van kleurstalen zien, welke kleuren samen goed werken en welke juist niet. Daarnaast heeft Marlies ons geadviseerd in het toevoegen van een extra kleur. Deze kleur zou normaal gesproken nooit door ons uitgezocht worden, maar doordat Marlies liet zien wat deze kleur met de overige kleuren in huis deed, zijn wij toch overstag gegaan.

Voor ons betekende deze brainstormsessie dat wij zin hebben om onze handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. De verf is besteld en de kwasten liggen klaar. Zonder dit advies hadden wij hoogstwaarschijnlijk over een half jaar nog steeds geen kwast aangeraakt."

"wonen gaat over wie jij bent en waar jij gelukkig van wordt."

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.