Skip to main content

basis-advies: interieuradvies voor een goede basis

Een goed interieuradvies zorgt voor een goede basis in je huis, eentje waar je weer jaren mee vooruit kunt. Aan de hand van jouw wensen wordt een plan gemaakt voor jouw huis.

Want soms is het fijn dat alles uit handen wordt genomen; dat je zelf niet overal over na hoeft te denken. Dat keuzes voor je worden gemaakt. Het plan voor het basisadvies wordt gemaakt op basis van jouw wensen. Welke functies heeft de ruimte? Welke sfeer spreekt je aan? Welke kleuren vind je mooi (of juist helemaal niet)? En waar moet de ruimte verder allemaal aan voldoen?

Aan de hand van deze vragen maak ik een plan, een basisadvies. En met dit plan kun jij direct aan de slag.

Hoe werkt het


Wat

Aan de hand van jouw wensen en budget wordt een plan gemaakt voor jouw huis. Een goede basis, een verrassende wending, een nieuwe indeling of misschien wel gecombineerde functies in een ruimte...


Hoe

In een kennismakingsgesprek van max. 1 uur bespreken we jouw wensen. Aan de hand hiervan maak ik een sfeercollage. Via de mail stuur ik de sfeercollage op zodat je kunt aangeven of ik op de goede weg ben en ben jij echt betrokken bij het plan. Na je feedback werk ik de definitieve sfeercollage uit en vertaal dit naar een indelingsplan en kleuren-/ materialenplan. Daarna maken we een afpraak om het plan samen door te nemen (adviesgesprek) en kun jij aan de slag.

Jij krijgt dus een:

  • Moodboard
  • 2D Kleurenplan / Materialenplan
  • 2D Handgetekend indelingsplan

Heb je andere wensen of wil je een uitgebreider advies, met bv ook een productplan? Of een lichtplan? Alles is mogelijk. Het advies wordt afgestemd op jouw wensen.


Kosten

De kosten voor het basis-advies zijn €595,- inclusief BTW (exclusief reiskosten á 50,- per uur en €0,30 p/km). Dit tarief geldt voor 1 ruimte*. Wil je advies voor meerdere ruimtes in huis? Ook dat kan! Vraag naar de mogelijkheden, want elk advies wordt op maat gemaakt.

*een gemiddelde ruimte

"thuis, de plek om herinneringen te maken."