Basis-advies: interieuradvies voor een goede basis

Je wilt wel wat anders in je interieur, maar je weet niet goed wat of waar te beginnen. Want wat is de meest ideale indeling voor jouw wensen? Welke kleuren passen bij de sfeer die je voor ogen hebt? En welke muur kun je dan het beste een kleur geven?
Hoe zorg ik ervoor dat ik de ruimte optimaal gebruik? Of wat is het beste lichtplan? Soms kan het fijn zijn dat er iemand anders met je meekijkt; iemand die met andere ogen naar jouw huis kijkt en aan de hand hiervan een goed plan maakt. Hierdoor ga jij ook (weer) de mogelijkheden van jouw huis zien.

Hoe werkt het


Wat

Een goed interieuradvies zorgt voor een goede basis in je huis, waar je weer jaren mee vooruit kunt. Aan de hand van jouw wensen wordt een plan gemaakt voor jouw huis. Een goede basis, een verrassende wending, een nieuwe indeling of misschien wel gecombineerde functies in een ruimte...


Hoe

In een kennismakingsgesprek van 1 uur bespreken we jouw wensen. Aan de hand hiervan maak ik een sfeercollage. Via de mail stuur ik dan de sfeercollage op zodat je kunt aangeven of ik op de goede weg ben en jij echt betrokken bent bij het plan. Na je feedback werk ik de definitieve sfeercollage uit en vertaal dit naar een indelingsplan en kleuren-/ materialenplan. Daarna maken we een afpraak om het plan samen door te nemen (adviesgesprek) en kun jij aan de slag).

Jij krijgt dus een:
- Moodboard
- Kleurenplan / Materialenplan
- Indelingsplan

Heb je andere wensen of wil je een uitgebreider advies, met bv ook een productplan? Of een lichtplan? Alles is mogelijk. Het advies wordt afgestemd op jouw wensen.


Kosten

De kosten voor het basis-advies zijn €390 inclusief BTW (exclusief reiskosten a €0,30 vanaf 20 km van Varsseveld). Dit tarief geldt voor 1 ruimte*. Wil je advies voor meerdere ruimtes in huis? Ook dat kan! Vraag naar de mogelijkheden, want elk advies wordt op maat gemaakt.

*een gemiddelde ruimte

"Thuis, de plek om herinneringen te maken."

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.