Brainstormsessie

Door te brainstormen ontstaan concrete plannen.

Wellicht heb je al wel wat ideeën, maar ben je nog niet helemaal tevreden. Misschien zoek je een oplossing voor dat ene kleine 'probleem' in die ene kamer. Of misschien vind je het gewoon prettig dat er even iemand met je meekijkt.

Hoe werkt het

Wat

Samen bespreken we ter plekke in een uur jouw woonvraag. Dat kan bijvoorbeeld een vraag zijn over de indeling, te gebruiken kleuren of het stylen van de ruimte.
Tijdens ons gesprek maak ik aantekening en/of maak ik kleine schetsjes. Deze laat ik achter, zodat je op papier hebt wat we hebben besproken. Je kunt direct aan de slag met jouw plannen.

De brainstormsessie is heel geschikt waneer je een korte, concrete vraag hebt of het prettig vindt wanneer er even iemand meekijkt met je plannen of ideeën. Daarna kun je zelf weer verder met al je plannen en ideeën.


Waar

Dit gesprek vindt plaats bij jou thuis, zodat ik de situatie kan zien en gerichter kan adviseren.


Kosten

De kosten zijn €69,- per ruimte incl. BTW en ex. reiskosten (a €0,30 p/km vanaf 10 km van Varsseveld).


Wil je toch liever een uitgebreid kleuradvies met uitgewerkt kleurenplan en sfeercollage? Of een uitgewerkt plan voor de indeling? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

"If the plan doesn't work, change the plan, never the goal".

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.