Skip to main content

Brainstormsessie

Door te brainstormen ontstaan concrete plannen.

Wellicht heb je al wel wat ideeën, maar ben je nog niet helemaal tevreden. Misschien zoek je een oplossing voor dat ene kleine 'probleem' in die ene kamer. Of misschien vind je het gewoon prettig dat er even iemand met je meekijkt en meedenkt. De (online) brainstormsessie is heel geschikt:

  • Als je het bv. lastig vindt om keuzes te maken en je hier wel wat hulp bij kunt gebruiken
  • Als je niet goed weet welke kleur(en) je moet kiezen om er een geheel van te maken? (kleurplan)
  • Als je vragen hebt over welke muren je het beste kunt schilderen? (kleuradvies)
  • Als je niet goed weet waar je de bank het beste neer kunt zetten?
  • Voor vragen over hoe je je huidige meubels combineert met nieuwe items?
  • Als je wilt weten hoe je de ruimte het meest optimaal indeelt voor wat jij belangrijk vindt... (indelingsadvies)
  • Als je wel wat hulp kunt gebruiken of jouw kamer te stylen. (stylingsadvies)

Als je andere interieurvragen hebt waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken... Ik denk en kijk graag met je mee!

Hoe werkt een brainstormsessie

wat

In dit mondeling advies bespreken we ter plekke in 1,5 uur jouw huiswerk en al jouw woonvragen. Dat kan dus één van de vragen hierboven zijn, maar misschien heb jij wel een heel andere interieurvraag. Je kunt me in die tijd alles vragen over jouw interieur; Ik geef je tips, inspiratie en advies.
Tijdens ons gesprek maak je zelf aantekeningen van hetgeen we bespreken, zodat je daarna alle kleurnummers, tips, merken ed. hebt en daarna direct aan de slag kunt met jouw plannen.

De brainstormsessie is ook heel geschikt om online te doen. We plannen een online meeting in en tijdens die meeting ga ik direct aan de slag. Je kunt live meekijken omdat ik werk met 2 camera's. Je ziet dus wat ik teken en ik kan je alle kleuren laten zien. Omdat het beeldscherm natuurlijk iets kan afwijken qua kleur, stuur ik altijd kleurstaaltjes na.

De brainstormsessie is heel geschikt waneer je een korte, concrete vraag hebt of het prettig vindt wanneer er even iemand meekijkt met je plannen of ideeën. Daarna kun je zelf weer verder met al je plannen en ideeën.

Vooraf aan onze afspraak stuur ik je een vragenlijst en stijlkaarten. Daarnaast vraag ik altijd om foto's van de ruimte én om foto's of andere afbeeldingen van interieurs of items die je aanspreken. Zo kunnen we beiden goed voorbereid aan het gesprek kunnen beginnen. Meer lezen waarom het belangrijk is dat ook jij je goed voorbereidt op het advies? Ik heb er een blog over geschreven.


waar

Dit gesprek vindt standaard plaats bij jou thuis, zodat ik de situatie kan zien en heel gericht kan adviseren.

Tijdens de corona-periode heb ik ervaren dat de brainstormsessie ook heel goed online kan. Dus mocht je verder weg wonen of het gewoon prettiger vinden om het online te doen, dan kunnen we de brainstormsessie ook vis Google Meet of een ander online medium doen. Het werkt verder hetzelde als de standaard brainstormsessie, maar we zien elkaar niet live (zie ook online-advies).


kosten brainstormsessie

De kosten zijn €249,- incl. BTW en reiskosten tot 15 km van Varsseveld. Woon je verder weg dan worden de reiskosten (á €0,30 p/km) en reistijd berekend.

Wil je nog meer vragen; uitbreiden is altijd mogelijk. We kunnen altijd een nieuwe afspraak inplannen en mocht ik diezelfde dag nog tijd en ruimte hebben, dan kunnen we de afspraak verlengen (per tijdsblok).


Wil je toch liever een uitgebreid kleuradvies met uitgewerkt kleurenplan en sfeercollage? Of een uitgewerkt plan voor de indeling? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

"if the plan doesn't work, change the plan, never the goal".