Kinderkameradvies - voor een fijne kinderkamer

Kun jij wel een beetje hulp gebruiken bij het inrichten van jouw ideale baby- of kinderkamer? Wil jij een fijne kinderkamer waar jouw baby/kind kan ontspannen, spelen, slapen en/of leren?

Hoe werkt het

Wat

StudioMPeet denkt graag met je mee over jouw ideale kinderkamer. Want een ideale kinderkamer, is een kamer waar jouw kind zich prettig voelt. Ik denk graag met je mee over de indeling, kleurgebruik, meubels of accessoires.


Hoe

In een gesprek van 1 uur bespreken we jouw wensen (en/of die van je kind). Aan de hand hiervan maak ik een indeling en sfeercollage. Via de mail stuur ik dan de sfeercollage op zodat je kunt aangeven of ik op de goede weg ben en jij echt betrokken bent bij het plan. Na je feedback werk ik de definitieve sfeercollage uit en stuur ik de indeling en sfeercollage naar je toe. In de sfeercollage zijn kleuren (nummers) en producten verwerkt, zodat je ook direct aan de slag kunt.

Heb je andere wensen of wil je maar één aspect van het advies? Het advies wordt afgestemd op jouw wensen.


Kosten

De kosten voor kinderkameradvies zijn €249,- euro incl. BTW (excl. reiskosten à € 0,30 p/km).

"Gelukkige kinderen, betekent gelukkige ouders"

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.