Hi!

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over StudioMPeet...

Ik ben Marlies, moeder van twee lieve kinderen (een dochter van 6 en een zoon van bijna 4). Samen met manlief wonen wij in het oosten van het land. Mijn werk is mijn hobby. Maar naast mijn werk hou ik van op pad gaan met mijn gezin, wintersport, DIY, planten, workshops, vakanties in Frankrijk en het bedenken van nieuwe ontwerpen, plannen en projecten.

Altijd al heb ik een passie gehad voor interieur en na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de kunstacademie. Daarna ben ik echter gaan werken in de hulpverlening. Tot 3 jaar geleden... Ik heb mijn hart gevolgd en ben StudioMPeet begonnen. Doordat ik ondertussen moeder was van 2 lieve kinderen en ik natuurlijk ook mijn huis moest aanpassen aan een leven met kinderen, merkte ik dat kindermeubels veelal heel erg uitgesproken waren qua kleur en/of vorm. Dat was niet wat ik wilde, ik wilde graag een huis waar zowel de kinderen als wij ons prettig voelden. En omdat ik dit om mij heen ook steeds vaker merkte en hoorde, ben ik met StudioMPeet Eigen Label meubels gaan ontwerpen die leuk, mooi en praktisch zijn voor zowel kinderen als ouders.

De afgelopen jaren ben ik vooral bezig geweest met het ontwerpen en maken van meubels en accessoires. Toen ik eind 2016 mijn eigen pop-up store opende (Pop-up store Hebbe!), merkte ik wederom dat ik heel blij word van adviseren ten aanzien van interieur en dat de mensen met een goed gevoel vertrekken na een advies en aankoop. Daarom heb ik er voor gekozen om mij vanaf nu weer te richten op workshops en interieuradvies. Mijn missie is om mensen (weer) blij te maken met hun huis. De webshop blijft bestaan en deze wordt langzaam uitgebreid met 'living'.

Samenwerken?

Ik ben heel erg van samenwerken, want ik denk denk dat je samen veel meer kunt bereiken. Blij word ik van nieuwe ideeën, plannen en projecten. Vooral als deze de creativiteit in de Achterhoek ook nog eens stimuleren. Heb jij een goed idee of wil je samenwerken, neem gerust contact op. Voor een kopje koffie/ thee en goede ideeën maak ik graag tijd vrij.

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.