Skip to main content

 

over studiompeet

Hi! Wonen in een huis waar je (weer) blij van wordt, dat is mijn doel, mijn missie. Dat is waar het om gaat. StudioMPeet (en ik) heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld. Daar waar ik begon met het ontwerpen van kindermeubels en de inrichting van kinderkamers, ligt mijn focus nu breder. Ik richt mij nu vooral op het weer blij maken van mensen door middel van goed interieuradvies en mooie interieuraccessoires. Er is toch niets leukers dan dat jij helemaal enthousiast wordt van het advies dat je krijgt en het liefst direct aan de slag gaat?! Dat is mijn streven!

een interieur laat zien wie er woont

Ik houd van interieurs waarin je kunt zien wie er wonen. Er mag wel wat eigenheid en persoonlijkheid in zitten. Trends zijn leuk, maar het is nog veel leuker wanneer jij je na jaren nog prettig voelt in je huis omdat de basis goed is. In de interieurs die ik ontwerp komen nieuw, oud, DIY, planten en persoonlijkheid samen. De basis van mijn interieurs is rustig; Door een goede indeling, mooie materialen en prettige kleuren help ik jou weer blij te worden van jouw huis. Houd je wel van drukke interieurs... ook dan denk ik graag met je mee; Het gaat immers om de juiste balans :-)

Ik ben van mening dat kleur één van de belangrijkste aspecten is binnen het interieur; kleur heeft zoveel invloed op hoe je je voelt en waar je je prettig bij voelt. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je persé met felle of donkere kleuren moet werken; lichte tinten geven ook kleur. En wanneer je een goed kleurenpalet kiest voor je huis, zul je je veel fijner voelen. Een goede basis zorgt voor rust.

verschillende mogelijkheden

Naast interieuradviezen, geef ik ook de workshop ‘Moodboard jouw (woon)Stijl’. Ik heb ervaren dat veel mensen vooraf naar bepaalde kleuren neigen, maar wanneer ze een moodboard maken, blijken dan toch andere kleuren of elementen belangrijk te zijn.
Om überhaupt een plan te kunnen maken is het belangrijk dat jij weet wat je wel en niet mooi vindt. Het maken van een moodboard kan je daar dus bij helpen. En met dat moodboard ga ik aan de slag! Maar vaak maak ik ook het moodboard voor klanten, waarin ik hun wensen vertaal.

Is de basis van jouw interieur goed en ben je alleen op zoek naar wat mooie accessoires? Ook dan ben je bij StudioMPeet aan het juiste adres. In de webshop vind je mooie interieuraccessoires die jouw huis nog net even wat mooier maakt. Ben je op zoek naar iets specifieks en ik heb het niet in mijn shop? Laat het me weten; Ik ga graag voor je op zoek!

Heb je een andere vraag met betrekking tot jouw interieur, neem gewoon contact op. Ik denk graag met je mee!

samenwerken?

Samenwerken? Ik ben heel erg van samenwerken, want ik denk dat je samen veel meer kunt bereiken. Blij word ik van nieuwe ideeën, plannen en projecten. Vooral als deze de creativiteit in de Achterhoek ook nog eens stimuleren. Heb jij een goed idee of wil je samenwerken, neem gerust contact op. Voor een kopje koffie/ thee en goede ideeën maak ik graag tijd vrij.

Tot snel!

Creatieve groet, Marlies

"If the plan doesn't work, change the plan, never the goal".