Over StudioMPeet

Hi!

Wat leuk dat je meer te weten wilt komen over StudioMPeet...

Ik ben Marlies, moeder van twee lieve kinderen (een dochter van 7 en een zoon van bijna 5). Samen met manlief wonen wij in het oosten van het land. Mijn werk is mijn hobby. Maar naast mijn werk hou ik van op pad gaan met mijn gezin, wintersport, DIY, planten, workshops, vakanties in Frankrijk en het bedenken van nieuwe ontwerpen, plannen en projecten.

In de loop van de jaren hebben ik én mijn bedrijf zich ontwikkeld. Daar waar ik begon met het ontwerpen van producten die ikzelf (en ook mensen om mij heen) miste, ligt mijn focus nu vooral op het weer blij maken van mensen door middel van goed interieuradvies. Er is toch niets leukers dan dat jij je als klant helemaal kunt vinden in het advies dat je krijgt?! Dat is mijn streven!

Het begin ;-)

Altijd al heb ik een passie gehad voor interieur en ik ben dan ook gaan studeren aan de kunstacademie. Het liep allemaal iets anders en ik ben daarna gaan werken in de hulpverlening. Tot een aantal jaar geleden... Ik ben gaan doen waar ik écht blij van werd en ik ben StudioMPeet begonnen. Doordat ik ondertussen moeder was van 2 lieve kinderen en ik natuurlijk ook mijn huis moest aanpassen aan een leven met kinderen, merkte ik dat kindermeubels veelal heel erg uitgesproken waren qua kleur en/of vorm. Dat was niet wat ik wilde, ik wilde graag een huis waar zowel de kinderen als wij ons prettig voelden. En omdat ik dit om mij heen ook steeds vaker merkte en hoorde, ben ik met StudioMPeet Eigen Label meubels gaan ontwerpen die leuk, mooi en praktisch zijn voor zowel kinderen als ouders.

De eerste jaren ben ik vooral bezig geweest met het ontwerpen en maken van meubels en accessoires. Toen ik eind 2016 mijn eigen pop-up store opende (Pop-up store Hebbe!), merkte ik wederom dat ik heel blij word van adviseren ten aanzien van interieur en dat de mensen met een goed gevoel vertrokken na een advies en aankoop. Daarom heb ik er voor gekozen om mij vanaf toen weer te richten op workshops en interieuradvies. Het is het leukste en mooiste wat er is om mensen advies te kunnen geven waar ze wellicht zelf niet direct aan gedacht hadden en waar ze blij van worden. Je fijn (thuis) voelen in je eigen huis is toch het belangrijkste wat er is!? Mijn missie is om mensen (weer) blij te maken met hun huis.

In de webshop kun je nog steeds mooie en bijzondere items kopen die super zijn voor de kinderkamer én in de rest van het huis, maar de focus is nu 'living' in het algemeen. Je kunt er nu dus ook steeds meer woonaccessoires vinden die niet specifiek onder de noemer 'wonen met kinderen' valt.

Samenwerken?

Ik ben heel erg van samenwerken, want ik denk dat je samen veel meer kunt bereiken. Blij word ik van nieuwe ideeën, plannen en projecten. Vooral als deze de creativiteit in de Achterhoek ook nog eens stimuleren. Heb jij een goed idee of wil je samenwerken, neem gerust contact op. Voor een kopje koffie/ thee en goede ideeën maak ik graag tijd vrij.

Neem contact op

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.