Over StudioMPeet

Hi!

In de loop van de jaren hebben ik én mijn bedrijf zich ontwikkeld. Daar waar ik begon met het ontwerpen van producten die ikzelf (en ook mensen om mij heen) miste, ligt mijn focus nu vooral op het weer blij maken van mensen door middel van goed interieuradvies en mooie interieuraccessoires. Er is toch niets leukers dan dat jij je als klant helemaal kunt vinden in het advies dat je krijgt?! Dat is mijn streven!

Ik houd van interieurs waarin je kunt zien wie er wonen. Er mag wel wat eigenheid en persoonlijkheid in zitten. Trends zijn leuk, maar het is nog veel leuker wanneer jij je na jaren nog prettig voelt in je huis omdat de basis goed is. In de interieurs die ik ontwerp komen nieuw, oud, DIY, (planten) en persoonlijkheid samen. De basis van mijn interieurs is rustig; Door een goede indeling, mooie materialen en prettige kleuren help ik jou weer blij te worden van jouw huis. Houd je wel van drukke interieurs... ook dan denk ik graag met je mee; Het gaat immers om de juiste balans :-)
Ik ben van mening dat kleur één van de belangrijkste aspecten is binnen het interieur; kleur heeft zoveel invloed op hoe je je voelt en waar je je prettig bij voelt. Wanneer je een goed klerenpalet kiest voor je huis, zul je je veel fijner voelen. Een goede basis zorgt voor veel rust.

Het begin ;-)

Altijd al heb ik een passie gehad voor interieur en ik ben dan ook gaan studeren aan de kunstacademie. Het liep allemaal iets anders en ik ben daarna gaan werken in de hulpverlening. Tot een aantal jaar geleden... Ik ben gaan doen waar ik écht blij van werd en ik ben StudioMPeet begonnen. Doordat ik ondertussen moeder was van 2 lieve kinderen en ik natuurlijk ook mijn huis moest aanpassen aan een leven met kinderen, merkte ik dat kindermeubels veelal heel erg uitgesproken waren qua kleur en/of vorm. Dat was niet wat ik wilde, ik wilde graag een huis waar zowel de kinderen als wij ons prettig voelden. En omdat ik dit om mij heen ook steeds vaker merkte en hoorde, ben ik met StudioMPeet Eigen Label meubels gaan ontwerpen die leuk, mooi en praktisch zijn voor zowel kinderen als ouders.

Toen ik eind 2016 mijn eigen pop-up store opende (Pop-up store Hebbe!), merkte ik wederom dat ik heel blij word van adviseren ten aanzien van interieur en dat de mensen met een goed gevoel vertrokken na een advies en aankoop. Daarom heb ik er voor gekozen om mij vanaf toen weer te richten op workshops en interieuradvies. Het is het leukste en mooiste wat er is om mensen advies te kunnen geven waar ze wellicht zelf niet direct aan gedacht hadden en waar ze blij van worden. Je fijn (thuis) voelen in je eigen huis is toch het belangrijkste wat er is!? Mijn missie is om mensen (weer) blij te maken met hun huis.

Samenwerken?

Ik ben heel erg van samenwerken, want ik denk dat je samen veel meer kunt bereiken. Blij word ik van nieuwe ideeën, plannen en projecten. Vooral als deze de creativiteit in de Achterhoek ook nog eens stimuleren. Heb jij een goed idee of wil je samenwerken, neem gerust contact op. Voor een kopje koffie/ thee en goede ideeën maak ik graag tijd vrij.

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.