• Verzending binnen 1-2 werkdagen.
  • Verzendkosten vanaf €0,88. Gratis* vanaf €99.

Over StudioMPeet

Marlies Peet Dit ben ik. Ik ben Marlies en moeder van 2 kinderen (een meisje van 5 en een jongen van 2,5). Geïnspireerd door (mijn) kinderen en hun manier van omgaan met spullen en materialen, ben ik StudioMPeet begonnen.

Wat ik belangrijk vind in een interieur is dat er geleefd mag worden; Geleefd door kinderen & ouders, als gezin. Voor mij betekent dat dat de kindermeubels en accessoires zowel voor kinderen als ouders leuk, fijn of mooi moeten zijn. Dit heeft de visie van mijn bedrijf gevormd: Voor kinderen & hun ouders!

Door mijn eigen kinderen, maar ook door mijn vorige werk als ambulant begeleider bij gezinnen heb ik geleerd goed te kijken naar kinderen en naar hoe zij meubels en voorwerpen in het algemeen zien. Meubels zijn voor hen niet gewoon meubels, nee meubels kun je ook gebruiken om op te klimmen, op te hangen of lekker op te spelen. En dit is terug te vinden in de meubels van StudioMPeet. Mooie strakke, stevige, maar makkelijk verplaatsbare meubeltjes voor kinderen die gebruikt kunnen worden.

StudioMPeet richt zich met de vormgeving van de kindermeubels niet alleen op jouw kinderen, maar ook op jou als ouder. De meubels hebben een strakke, rustige uitstraling en passen in elk interieur. Met deze meubels zorg je voor een rustige basis in huis. Het speelgoed van de kinderen zorgt voor extra kleur. Wanneer je toch nog meer kleur wilt… de meubels zijn ook verkrijgbaar in 7 mooie kleuren.

StudioMPeet let niet alleen op de vormgeving van de kindermeubeltjes, maar ook op het gebruiksgemak. Wij hebben producten ontwikkeld die makkelijk aan te passen zijn aan de smaak van jou of je kind en dat zonder schuren en schilderen. Als jonge en drukke ouder van nu herken je vast het gevoel dat de tijd voorbij vliegt; dat je weinig tijd en zin hebt om de meubels te verven of om op zoek te gaan naar nieuwe meubels wanneer je net even wat anders wilt... Daarom de oplossing van StudioMPeet om je meubels met behulp van een verwisselbare top snel aan te passen wanneer jij dat wilt... zo kunnen je meubels nóg langer mee.

Zoals al duidelijk werd, biedt StudioMPeet meer dan meubels. Want naast de kindermeubels en accessoires van eigen label, heeft StudioMPeet ook mooie items van andere merken. Zo ontstaat een collectie van mooie en bijzondere producten voor de kinderkamer. En altijd passen de producten binnen de visie:" Voor kinderen & hun ouders", zodat wonen ook leuk blijft voor ouders.

Dat 'meer' komt ook terug in de blogs over allerlei onderwerpen die op welke manier dan ook verband houden met StudioMPeet: inspiratie, achtergronden, ontwikkelingen of reacties op onderwerpen uit de interieurwereld.

Meld je nu aan voor de nieuwsbrief

Contact

KvK
61761338
ideal, mistercash, myparcel