Personal Shopping

Vind jij het ook lastig om keuzes te maken ten aanzien van accessoires, meubels of stoffering? En zou jij wel een beetje hulp kunnen gebruiken bij het maken van de juiste keuzes?

StudioMPeet gaat met je mee naar jouw favoriete woonwinkel om je te helpen jouw droominterieur te realiseren door het kiezen van de juiste spullen. Samen proberen we verschillende combinaties van gekozen items, zodat je weet hoe je de verschillende items thuis kunt combineren en je hier dus thuis ook nog mee kunt varieren.

Vaak is personal shopping gekoppeld aan een al bestaand interieurplan. Dit hoeft niet, want ook als je alleen op zoek bent naar accessoires is het mogelijk om te kiezen voor personal shopping.

Werkwijze


Waar

StudioMPeet gaat mee naar de winkel van jouw keuze. Mocht je niet goed weten wat je zoekt en/of waar je dat het beste kunt kopen, dan bespreken we vooraf welke winkel(s) het best aansluiten bij jouw wensen.


Kosten

Voor 65,- per uur incl. BTW (excl. reiskosten à € 0,50 p/km) gaat StudioMPeet met jou mee op pad.

Meerdere producten op de wensenlijst? Of gewoon iets meer tijd nodig? Geen probleem, we plannen gewoon meer tijd in.
Het shoppen helemaal uitbesteden? Ik maak graag, na het bespreken van jouw wensen, een kostenoverzicht.

"I could give up shopping, but I'm not a quitter."

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.