Workshop 'Moodboard jouw Stijl'

Heb jij nou ook altijd heel veel ideeën voor jouw interieur, maar weet je niet goed hoe je al die ideeën tot een geheel kunt maken? Of heb je juist geen idee wat je nu precies wilt of waar je moet beginnen? Dan is de workshop 'Moodboard jouw Stijl' iets voor jou.

Hoe werkt het

Wat

In 2,5 uur leer je om al je ideeën tot een mooi geheel te maken. Dit doen we door het maken van een moodboard. Dit moodboard is jouw naslag werk en laat zien wat jij mooi of belangrijk vindt in jouw interieur.

Dus wil jij weten wat jouw stijl is? Of wil je al je ideeën tot een geheel maken? Geef je dan snel op voor deze workshop via onderstaande button.


Waar

De workshop wordt gegeven bij Lekkerneij dorpskantine in Varsseveld of bij Blend Doetinchem. Maar weet jij nou een hele leuke locatie en kun je 6 personen bij elkaar krijgen? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden.

Kosten

De kosten voor deze 2,5 uur durende workshop zijn 35,- euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers en het gebruik van materialen. Wanneer de workshop op locatie wordt gegeven zullen we in overleg kijken naar de kosten.

Workshop 21-4-2018 Varsseveld

Aanmelden

Workshop datum/ locatie in overleg

Aanmelden

Workshop voor bedrijven/collega's

Aanmelden

Ervaringen van anderen


"Echt een aanrader"

"Onlangs heb ik een workshop bij Marlies gevolgd. In eerste instantie dacht ik even, wat ga ik hiermee doen en wat kan ik verwachten en hoe wil ik mijn eigen stijl creëren???!! We zaten in een groepje met een paar dames die allemaal voor hun gevoel hetzelfde "probleem" hadden. Marlies vertelde duidelijk en vol overtuiging wat de bedoeling was. Wij gingen knippen en plakken en met als resultaat een fantastisch mooi moodboard waar ik zelf heel blij van word en nu echt wel duidelijk in zie wat wel en niet mijn stijl is. Ze helpt je goed met filteren waar je wel en niet van houdt. Echt een aanrader deze workshop! Hartstikke leuk en vernieuwend".

Sandra

"Inspirerend"

“De workshop ‘Moodboard jouw stijl’ van StudioMPeet was erg leuk en inspirerend om te doen! Marlies laat je vrij in het ontdekken van je eigen stijl en geeft tegelijkertijd heel goede adviezen op het gebied van kleurencombinatie en sfeercreatie, aansluitend bij wat je zoekt. Op deze manier heb ik mijn moodboard tot een mooi geheel kunnen maken, die past bij mij en waar ik erg blij mee ben! Daarbij heeft Marlies aandacht voor iedere deelnemer aan de workshop en geeft ze ruimte om bij elkaar te kijken naar de moodboard in wording, waar je ook van leert. Deze workshop heb ik samen met mijn moeder en vriendin gevolgd en het was ook erg leuk en verrassend om hun moodboard als eindresultaat te zien!”

Monique

"Goede tips"

Je krijgt echt tips waar je wat aan hebt. Ik heb nu een moodboard dat echt bij mij past. Ik wist al wel wat ik mooi vond, maar niet zo goed hoe ik dat het beste kon combineren. Nu wel!"

Moodboard Nature

Moodboard deelnemer

Moodboard deelnemer

"Het is tijd om al je ideeën vorm te geven."

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.