Workshop 'Moodboard jouw Stijl'

Heb jij nou ook altijd heel veel ideeën voor jouw interieur, maar weet je niet goed hoe je al die ideeën tot een geheel kunt maken? Of heb je juist geen idee wat je nu precies wilt of waar je moet beginnen? Vind je het gewoon lastig om te bepalen wat (of hoe) je nu precies wilt met je interieur? Dan is de workshop 'Moodboard jouw Stijl' iets voor jou.

Je bent niet enige die het lastig vind om zijn of haar stijl te bepalen. Er zijn ook zoveel woonstijlen... en misschien past jouw stijl wel binnen meerdere woonstijlen. Helemaal goed, want jouw woonstijl hoeft helemaal niet binnen één bestaande stijl te passen. Het is immers jouw stijl en die is altijd goed. Maar goed, wat is jouw stijl?

Keuzes maken kan best lastig zijn. Tijdens deze workshop leer je keuzes te maken in alles wat je mooi vindt, zodat uiteindelijk jouw woonstijl naar voren komt. Ik (interieurontwerper) begeleid je tijdens deze creatieve en inspirerende workshop op zoek naar jouw Stijl en help je keuzes te maken.

Moodboard Nature

Moodboard Chantal

Moodboard

Moodboard Sandra

Moodboard Anke

Moodboard Kleurrijk

Hoe werkt het

Wat

In 2,5 uur leer je om al je ideeën tot een mooi geheel te maken. Dit doen we door het maken van een moodboard. Ouderwets plaatjes zoeken, knippen en plakken. Hhet bezig zijn met je handen helpt je makkelijker keuzes te maken. Dit moodboard is jouw naslag werk en laat zien wat jij mooi of belangrijk vindt in jouw interieur.

Dus wil jij weten wat jouw stijl is? Of wil je al je ideeën tot een geheel maken? Geef je dan snel op voor deze workshop via bovenstaande button.

Omdat er maximum geldt van 6 personen is er voldoende tijd om jouw vragen te beantwoorden.


Waar

De workshop wordt gegeven op verschillende locatie. Per workshop staat aangegeven waar hij plaatsvindt. Zo worden er workshops gegeven bij Lekkerneij dorpskantine in Varsseveld, bij Dille & Kamille Enschede of gewoon in mijn werkruimte. Maar weet jij nou een hele leuke locatie en kun je 6 personen bij elkaar krijgen? Ik bespreek graag met jou de mogelijkheden.

Kosten

De kosten voor deze 2,5 uur durende workshop zijn 35,- euro. Dit is inclusief een kopje koffie/thee met iets lekkers en het gebruik van materialen. Wanneer de workshop op locatie wordt gegeven zullen we in overleg kijken naar de kosten.

Lijkt het jou leuker om met een groep vriendinnen, familie of buurvrouwen (of mannen) de workshop te doen. Neem dan even contact op over de mogelijkheden. In overleg plannen we een locatie en datum.

Op zoek naar een (kleinschalige) persooneelsactiviteit? Deze workshop is ook heel geschikt om samen met collega's te doen. Samen creatief bezig zijn, maar toch bezig met je eigen interieur. Liever samen aan een plan werken voor jullie kantoor? Ook dat is mogelijk. Stuur me gewoon even een mailtje om je wensen te bespreken.

Ervaringen van anderen


"Echt een aanrader"

"Onlangs heb ik een workshop bij Marlies gevolgd. In eerste instantie dacht ik even, wat ga ik hiermee doen en wat kan ik verwachten en hoe wil ik mijn eigen stijl creëren???!! We zaten in een groepje met een paar dames die allemaal voor hun gevoel hetzelfde "probleem" hadden. Marlies vertelde duidelijk en vol overtuiging wat de bedoeling was. Wij gingen knippen en plakken en met als resultaat een fantastisch mooi moodboard waar ik zelf heel blij van word en nu echt wel duidelijk in zie wat wel en niet mijn stijl is. Ze helpt je goed met filteren waar je wel en niet van houdt. Echt een aanrader deze workshop! Hartstikke leuk en vernieuwend".

Sandra

"Inspirerend"

“De workshop ‘Moodboard jouw stijl’ van StudioMPeet was erg leuk en inspirerend om te doen! Marlies laat je vrij in het ontdekken van je eigen stijl en geeft tegelijkertijd heel goede adviezen op het gebied van kleurencombinatie en sfeercreatie, aansluitend bij wat je zoekt. Op deze manier heb ik mijn moodboard tot een mooi geheel kunnen maken, die past bij mij en waar ik erg blij mee ben! Daarbij heeft Marlies aandacht voor iedere deelnemer aan de workshop en geeft ze ruimte om bij elkaar te kijken naar de moodboard in wording, waar je ook van leert. Deze workshop heb ik samen met mijn moeder en vriendin gevolgd en het was ook erg leuk en verrassend om hun moodboard als eindresultaat te zien!”

Monique

"Leerzaam!"

"Ik heb de workshop ‘Moodboard jouw stijl’ gevolgd bij Marlies. Erg leerzame en leuke ochtend gehad!

Marlies start de ochtend met uitleg te geven over de actuele trends op woongebied, maar focust daarna echt op jouw persoonlijke wensen/behoefte.

Zo weet ik best wat ik wel en niet mooi vind, maar wordt het al snel chaos in mijn hoofd door alle mogelijkheden. Marlies weet hier structuur in aan te brengen zonder dat het ten koste gaat vd creativiteit. Met het eindresultaat kan ik voor de inrichting van mijn nieuwbouwwoning concreet aan de slag.

En oh ja, ook niet onbelangrijk: er is koffie met lekkers :-)".

Anke

"Het is tijd om al je ideeën vorm te geven."

Door gebruik te maken van deze website of door te klikken op "Ik ga akkoord", geef je toestemming voor het plaatsen van cookies door deze website.